тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Call of Duty: Roads to Victory, Игри за SONY PSP за SONY PSP

Call of Duty: Roads to Victory е първата игра от легендарната серия за Втората световна война, предназначена само и единствено за мобилната конзола PSP. В изцяло новата кампания са намерили място редица неизвестни досега мисии, които за първи път биват включени в играта от серията Call of Duty.

С развитие на кампанията, ще поемеш ролята на пехотинец от 82ра въздушнодесантна бригада, канадски снайперист или британски командос от специалните части. Две от назначенията са напълно нови за Call of Duty и досега не са включвани в нито игра от поредицата. Както винаги, всяка мисия е вдъхновена от официални документи и автентични разкази на ветерани от войната.

Освен прекрасна графика, реализъм и перфектно озвучение, Call of Duty: Roads to Victory предлага типичния за серията кинематографичен и надъхващ екшън, оригинални мисии, тонове разнообразни предизвикателства и страхотен мултиплейър. Разбери какво е усещането да си приклещен от спотайващ се вражески снайперист или коварна мрежа от перфектно разположени тежки картечници, а също и кой е най-добрият начин за измъкване от подобни ситуации.

Грабни своето копие на Call of Duty: Roads to Victory, зареди оръжието и се потопи в сивия свят на Втората световна война.
  • Завладяващ геймплей - Roads to Victory е първата игра от Call of Duty поредицата, създадена специално за PSP и съобразена с уникалния дизайн на джобната конзола. Участвай в общо 13 мащабни операции от името на ветерани, доказали качествата си на бойното поле.
  • Удобно управление – играта предлага няколко готови схеми на бутоните за управление, плюс възможност за ръчна конфигурация.
  • Увлекателен мултиплейър – впусни се в непрестанни битки с любимите си приятели или случайни играчи. В Call of Duty: Roads to Victory са включени всички популярни мултиплейър режими от рода на Deathmatch или отборните Capture the Flag о King of the Hill.
  • Безкрайни възможности за преиграване – като всеки истински войник, твоят герой трупа опит, пагони и медали за храброст. Освен да придават важност, те осигуряват достъп до нови оръжия, артилерия, превозни средства, брони, каски и други полезни глезотии.
Игри за: PSP
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Call of Duty: Roads to Victory, Игри за SONY PSP
Понастоящем няма мнения за Call of Duty: Roads to Victory, Игри за SONY PSP, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml