B.Well MED-63 механичен апарат за кръвно налягане с вграден стетоскоп, маншет 22-42 см

Код: 341906

27.50 лв.


electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

B.Well MED-63 е анероиден комплект за измерване на кръвно налягане с вграден стетоскоп. Благодарение на вградения стетоскоп и маншета с метален пръстен MED-63 е подходящ, ако искате сами да измерите кръвното си налягане. Точният и надежден апарат за кръвно налягане B.Well MED-63 е снабден с метален манометър и удобна скала за стойностите. Маншетът за обиколка в горната част на ръката от 22 – 42 см е подходящ за хора с различна структура на тялото. Помпата осигурява удобно напомпване на маншета и плавно изпускане на въздуха.
Анероидният комплект за измерване на кръвно налягане MED-63 е надежден и издръжлив. Подходящ е както за професионална употреба, така и като изключително удобен комплект за първа помощ у дома.

Вграден стетоскоп Вграден стетоскоп за удобна употреба. Апарати за кръвно налягане с включен стетоскоп, готови за употреба. Главата на стетоскопа е вградена в маншета: този дизайн прави измерването особено удобно и позволява то да се извършва без чужда помощ.
Дълъг експлоатационен живот Надежден дизайн и висококачествени материали: метален манометър, издръжлив поръбен маншет от здрав найлон и издръжлива латексова камера.
Прецизен манометър
Метален корпус За дълъг експлоатационен живот.
Универсален размер маншет Универсален размер – 22 – 42 см, подходящ за повечето възрастни. Маншетът B.Well е със заоблена форма и се слага лесно. Указанията за поставяне на маншета са отпечатани върху него и са устойчиви на изтриване.
Маншет с метален пръстен Подходящ за домашна и професионална употреба. Маншетът с пръстен е лесен за поставяне без чужда помощ.
Латексова камераНадеждна и издръжлива латексова камера, изработена по безшевна технология за дълъг експлоатационен живот.
Помпа с клапан за изпускане на въздуха Клапан за плавно изпускане на въздуха за удобна употреба.
Защита на помпатаПомпа с прахов филтър за точно измерване.
Мека торбичка за съхранение Оптимален размер на торбичката – удобно и компактно съхранение на целия комплект.

 

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.