B.Well MED-55 Intellect Active, 22-42 см маншет, Автоматичен апарат за кръвно налягане, Режим за тройна проверка, Micro USB или батерии

Код: 345208

105.00 лв.

electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане на B.Well MED-55 осигурява усъвършенствана точност на измерването.
Показателите на налягането могат да зависят от вълнение, умора и наличието на аритмия. Затова лекарите препоръчват да правите поне 2 измервания и да изчислявате средноаритметичната стойност. Технологията за тройна проверка е създадена в съответствие с препоръките на Световната здравна организация за контролиране на кръвното налягане.
Режим за тройна проверка: – Три последователни измервания в автоматичния режим – Анализ на данните от измерването на база специален алгоритъм – Увеличен капацитет за изчисляване на кръвното налягане – Където е необходимо, устройството автоматично извършва и четвърто, допълнително измерване – Експертна точност в резултатите от измерване на налягането
Автоматичният апарат за кръвно налягане MED-55 на B.Well е модерно устройство с единствени по рода си технологии.
Апаратът за кръвно налягане MED-55 осигурява усъвършенствана точност, благодарение на технологията за тройна проверка. В режим на тройна проверка апаратът автоматично извършва три последователни измервания и анализира резултатите чрез специален алгоритъм. Кръвното налягане се променя постоянно и резултат, определен по този начин е по-надежден, отколкото един, получен чрез еднократно измерване. Можете да изберете между режима за тройна проверка с три измервания и режима с еднократно измерване.
Благодарение на подсветката на дисплея с цветове като на светофар, можете незабавно да разберете нивото на измереното налягане. Цветната подсветка на дисплея (зелено, жълто или червено) показва нивото на кръвното налягане.
Иновативната технология Intellect Active позволява точно, бързо и внимателно измерване. Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане MED-55 извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета.
Апаратът за измерване на кръвно налягане се захранва от стандартен Micro USB адаптер или четири батерии ААА. За да работите с MED-55, можете да използвате сертифициран адаптер от вашия телефон или таблет.
MED-55 разполага с памет за двама потребители, 60 измервания за всеки, с посочени дата и час. Има два дневника с измервания, които винаги са под ръка. В допълнение MED-55 разполага с режим „Гост“: в този режим апаратът за измерване на кръвно налягане не запаметява резултати от измерването. Друго лице може да използва апарата MED-55 за измерване на налягане, като само вашите запазени резултати ще останат в паметта.
Моделът MED-55 разполага със специална функция за проверка на позицията на маншета. Точността на измерването зависи не само от надеждния апарат за измерване на кръвно налягане, но и от правилното поставяне на маншета и техниката на измерване. Апаратът за измерване на кръвно налягане на B.Well ще потвърди дали маншетът е поставен правилно и ще изпише грешки.
Маншетът на B.Well е с анатомична ветрилообразна форма за плътно прилягане и точно измерване. Маншетът на B.Well се поставя лесно без чужда помощ. Универсалният маншет с размер M-L за обиколка в горната част на ръката от 22–42 см е подходящ за хора с различни конструкции на тялото.
MED-55 е най-модерният и технологично усъвършенстван апарат за измерване на кръвно налягане на B.Well. Технологията с тройна проверка дава възможност за резултати, точни като в лекарския кабинет. Дисплеят, светещ в цветове като на светофар, показва нивото на измерените резултати, а Intellect Active осигурява бързо и надеждно измерване. Стилният и компактен корпус и големият дисплей правят апарата за измерване на кръвно налягане изключително удобен за употреба.

Експертна точност с режим за тройна проверка Апаратът за измерване на кръвно налягане MED-55 осигурява усъвършенствана измервателна точност благодарение на технологията за тройна проверка. В режим на тройна проверка апаратът автоматично извършва три последователни измервания и анализира резултатите чрез специален алгоритъм. Кръвното налягане се променя постоянно и резултат, определен по този начин е по-надежден, отколкото един, получен чрез еднократно измерване. Можете да изберете между режима за тройна проверка с три измервания и режима с еднократно измерване.
Захранване чрез Micro USB Захранване чрез Micro USB Възможността за работа с адаптер и Micro USB кабел прави този апарат за кръвно налягане не само удобен, но също и икономичен.  Можете да използвате какъвто и да е сертифициран Micro USB адаптер с изходна мощност от 6 V DC 600 mA. Този апарат за кръвно налягане може да работи и с четири батерии ААА.
Дисплей, светещ в цветове като на светофар Цветната подсветка на дисплея (зелено, жълто или червено) показва нивото на кръвното налягане. Благодарение на тази подсветка ще можете незабавно да разберете дали измереното налягане е нормално, ниско или високо.
Индикатор за проверка на маншета Устройството показва дали маншетът е поставен правилно. Точността на измерването зависи от правилното място на маншета и техниката за измерване на налягането. Специалният символ на екрана на апарата за измерване на кръвно налягане MED-53 показва дали маншетът е правилно поставен.  Ако маншетът е твърде стегнат или хлабав, апаратът за измерване на кръвно налягане ще покаже символ за грешка.
Скала с показатели за кръвното налягане Скалата показва нивото на измереното налягане според класификацията на Европейското дружество по хипертония (European Society of Hypertension; ESH).
Отчитане на аритмия в пулса Служи за отчитане на неравномерен пулс в ранен етап.
Технология Intellect Active Осигурява бързо и внимателно измерване.  Апаратът за измерване на кръвно налягане извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета. Алгоритъмът Intellect Active прави измерването не само точно и бързо, но и възможно най-комфортно.
Маншет с ветрилообразна форма Гарантира комфортно и точно измерване. Анатомичният маншет на B.Well е идеален за равномерно разпределяне на налягането и гарантира безболезнено и точно измерване.
Универсален размер маншет M–L Универсален размер маншет M–L за обиколка на горната част на ръката от 22–42 см, който може да се използва от всички членове на семейството.
Памет за двама потребители Усъвършенстван контрол на кръвното налягане: Запаметяване на 60 измервания за всеки от двамата потребители с дата и час
Свалящ се калъф на маншета Маншетът позволява лесно почистване благодарение на свалящия се калъф, който може да се пере.
Адаптер Адаптерът с Micro USB кабел прави апаратът за кръвно налягане както удобен, така и енергоспестяващ.
Чанта за съхранение
Индикатор за нивото на батерията
Автоматично изключване

Съдържание:

Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане, модел MED-55
Анатомичен маншет с размер M–L за обиколка на ръката над лакътя 22–42 см
Батерии тип AAA – 4 бр.
Инструкции за употреба
Чанта за съхранение

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

36

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.