B.Well MED-57 aпарат за измерване на кръвно налягане за китката

Код: 342893

69.90 лв.


electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Технология Intellect Active Осигурява бързо и внимателно измерване.  Апаратът за измерване на кръвно налягане извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета. Алгоритъмът Intellect Active прави измерването не само точно и бързо, но и възможно най-комфортно.
Подсветка на дисплея Подсветка на дисплея за удобна употреба при всякаква светлина.
Памет за до 30 измерванияУсъвършенстван контрол върху кръвното налягане: Запаметяване на 30 измервания с дата и час.
Осреднена стойност от 3 измерванияПредвид изискванията на СЗО, апаратът за измерване на кръвно налягане изчислява средната стойност от последните 3 измервания.
Скала с показатели за кръвното налягане Скалата показва нивото на измереното налягане според класификацията на Европейското дружество по хипертония (European Society of Hypertension; ESH).
Отчитане на аритмия в пулса Служи за отчитане на неравномерен пулс в ранен етап.
Чанта за съхранение
Индикатор за нивото на батерията
Автоматично изключване
Окомплектовка

Апарат за измерване на кръвно налягане за китка, модел MED-57
Батерии тип AAA – 2 бр.
Инструкции за употреба
Чанта за съхранение

Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане от китката B.Well MED-57 е модерно устройство с усъвършенствани функции.
Иновативната технология Intellect Active позволява точно, бързо и внимателно измерване. Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане MED-57 извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета.
Функцията Pulse Arrhythmia открива нередности в пулса на ранен етап.
Компактният MED-57 е удобен за пренасяне, а подсветката на дисплея позволява измерване при всякаква светлина. Звуковите сигнали могат да се изключват, за да не безпокоите околните през нощта. Апаратът за кръвно налягане е снабден с удобен пластмасов калъф, който защитава устройството при пътуване и съхранение.
Средната стойност от последните три измервания е функция, която осигурява точен резултат съгласно препоръките на лекарите. Просто направете три измервания и апаратът ще изчисли средната стойност на систолично и диастолично налягане и сърдечен ритъм. Цветовата схема за кръвното налягане ви позволява да видите резултатите на момента.
С апарата за измерване на кръвно налягане MED-57 лесно проверявате своето кръвно налягане: апаратът е с памет за 30 измервания, с дата и час. Това е своеобразен дневник на измерванията, който винаги ви е под ръка. В допълнение MED-57 разполага с режим „Гост“: в този режим апаратът за измерване на кръвно налягане не запаметява резултати от измерването. Друго лице може да използва апарата MED-57 за измерване на налягане, като само вашите запазени резултати ще останат в паметта.
Уголемен маншет за обиколка на китка от 13,5–21,5 см, подходяща за повечето потребители.
Апаратът MED-57 за измерване на кръвно налягане от китката предлага прецизност, комфорт и пълен контрол върху налягането в компактен пакет.

Допълнителна информация

Тегло2.00 кг
Производител

Гаранция

36

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.