Brink, Игри за XBOX, XBOX360 за XBOX

Brink е увлекателен шуутър, смесващ сингъл плейър, кооператив и мултиплейър геймплей в едно страхотно преживяване, позволявайки ви да развивате героите си при всички игрови режими. Вие решавате каква роля искате да поемете в света на Brink, докато се борите за оцеляването си и за спасението на последното убежище на човешкия род. Brink ви предлага завладяващ микс от динамични бойни полета, широк набор от опции за персонализация и иновативна система за управление, която ще ви накара да се завръщате отново и отново. Изкуственият плаващ град, наречен Ноевия ковчег, създаден от стотици отделни плаващи острови, е на ръба на повсеместна гражданска война. Първоначално построен като експериментален проект, който може напълно да задоволява потребностите си и е 100% екологичен хабитат, Ковчегът се превръща в убежище за човечеството след рязкото покачване нивото на океаните на Земята. Заселен от основателите си, потомците им и десетки хиляди бегълци, Ноевият ковчег съществува напълно изолирано от останалия свят. След 25 години социално напрежение между обитателите му, ситуацията достига пределната си граница. От вас зависи да решите съдбата на Ноевия ковчег и на човешката раса.
  • Размиваща границите между офлайн и онлайн игра – Напредвайте с развитието на героя си във всеки геймплей режим: сингъл плейър, кооператив и мултиплейър. Трупайте точки опит, които можете да използвате за персонализиране и усъвършенстване на уменията и способностите, за да придадете уникален изглед на своя персонаж.
  • Революционна кинестетика - Brink използва познатото управление в шуутърите, с което сте свикнали, както и предимствата на новия елемент – бутона SMART. Когато го натиснете, играта динамично пресмята къде се опитвате да достигнете и го прави възможно. Не е нужно перфектно да преценявате времето за скок или прехвърляне, играта знае какво искате да направите.
  • Чувствителни към контекста цели и награди – Целите, комуникациите, генерирането на мисиите и избора на инвентар се генерират динамично в зависимост от ролята, статуса, членовете на отряда ви и състоянието на битката във всички геймплей режими. Винаги ще знаете къде точно да отидете, какво да правите, когато стигнете там и какво ще получите като възнаграждение за успеха си.
Игри за: XBOX360
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Brink, Игри за XBOX, XBOX360
Понастоящем няма мнения за Brink, Игри за XBOX, XBOX360, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml