-8%

Bosch SMV2ITX23E съдомиялна за пълно вграждане, 60 cm, 12 комплекта

Код: 342393

898.00 лв.


на 12 вноски по 88.39 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

  5 години гаранция до 30.11.2021 след регистрация онлайн в MyBosch

Серия | 2, съдомиялна за пълно вграждане SMV2ITX23E, 60 cm
Свързана съдомиялна машина с опция за намаляване на шума по всяко време чрез приложението Home Connect.

ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете
Регулируема по височина горна кошница: предлага допълнително място, особено за високи съдове.
Silence on demand: с до 30 мин се намалява шума на минимум по-всяко време чрез приложението Home Connect  App.
Home Connect: домакински уред със Smart свързаност за улеснение на Вашето ежедневие
Любима функция: персонализирана функция само с едно докосване.

Технически данни

Клас на енергийна ефективност¹: E
Енергия² / Вода³:   92 kWh / 10.5 litres
Капацитет:   12 комплекта
Времетраене на програмата⁴:   4:30 (ч:мин)
Ниво на шум:   48 dB(A) re 1 pW
Клас на шумоизолация:   C
Home Connect посредством WLAN
Pre-Rinse
3 специални функции: екстра изсушаване, Половин зареждане, HygienePlus
Machine Care
Silence on demand (via app)
Асистент за дозиране
EcoSilence мотор
Автоматично разпознаване на препарата
Самопочистваща се филтърна система с трислоен гофриран филтър
Материал на вътрешната част: неръждаема стомана/ полинокс
Vario-кошници
Регулируема по височина горна кошница
SX на долната кошница
Стопери на предните колела на долната кошница, които предотвратяват дерайлирането и.
Сгъваеми поставки в долната кошница (2x)
Отделение за прибори в долната кошници
Управление- отгоре
английски
AquaStop с доживотна гаранция
Технология за предпазване на стъкло
28 програмни опции
рамери на уреда (широчина х дълбочина) 815 x 598 x 550
Нето тегло (kg)          30,730
Индикатор на процеса на сушене   акуст.сигнал за край на прогр., входен отвор за вода
Списък на програмите          Quick L, Автоматично 45-65°C, Икономично, Интензивно

Допълнително безшумна винаги, когато пожелаете
Понякога се нуждаете от допълнителна безшумна среда у дома, за да се съсредоточите върху ежедневните си задължения. Функцията Silence on demand може да се активира от приложението Home Connect и намалява шума от вашата съдомиялна машина, когато е необходимо. Тя намалява шума на минимум до 30 минути по всяко време чрез активна пауза, докато съдомиялната машина продължава да работи. С функцията Silence on demand можете да се съсредоточите върху най-важното.
Вашият уред ви слуша.
Feature Icon Благодарение на партньорството с Amazon Alexa, вашата съдомиялна машина може да се контролира и чрез гласови команди. Моля, разберете дали съответната опция „Home Connect“ в приложението Alexa е налична за вашата страна и език. Активирайте опцията, за да установите връзката между Amazon Alexa и домашния уред.
Лесно Ръководство за Употреба
Изборът на подходяща програма за миене на съдомиялната машина не само може да доведе до объркване, но често може да доведе до по-малко от перфектни резултати от почистването. Home Connect с функцията Easy Start Guide премахва догадките и винаги ви препоръчва подходящата програма директно от вашето мобилното устройство. Всеки път. И с всяко измиване. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете степента на замърсяване и вида и количеството на съдовете или приборите за миене в приложението Home Connect. Така можете лесно да изберете правилната програма и да получите перфектни резултати, цикъл след цикъл.
Брояч на таблетки
Недостигът на таблетки за съдомиялната машина е последното нещо, което искате, когато имате нужда от чисти чинии. Функцията Брояч на таблетки в приложението Home Connect проследява потреблението и ви информира чрез push известие, когато са останали последните пет таблетки според последна покупка. Чрез директна връзка можете лесно да презаредите новата опаковка. И накрая, съдомиялна машина, която се грижи за себе си.
Push Известия
Изчакването съдомиялната машина да приключи, може да губи време и да причинява ненужно напрежение. Особено за тези с натоварени графици. Home Connect успокоява ума ви и ви помага да бъдете по-продуктивни с времето си. Ако желаете, Push Известие може да бъде изпратено директно от вашата съдомиялна машина на вашето мобилно устройство, като ви информира за текущото състояние на програмата на съдомиялната машина, както и друга полезна информация. Изпълняването на много задачи в и извън дома просто става малко по-лесно.
Любимата ви функция само с едно докосване
Извлечете максимума от свързаната съдомиялна машина, като просто облекчите ежедневието си. С функцията Любими можете просто да настроите най-използваните програми и опции като любимата си комбинация. Програмираната настройка може да се стартира чрез приложението Home Connect или директно на дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програмата Eco 50 и стартирайте съдомиялната машина само с едно докосване. Персонализирани настройки, които мият вашите съдове само с едно докосване.
InfoLight – една червена точка ви информира.
Feature Icon Червена LED точна на пода ви информира дали съдомиялната за пълно вграждане все още работи или програмата е свършила вече.
AquaStop: съдомиялна машина, която е защитена от протичане.
Feature Icon Повредите на машините винаги сякаш се случват в най-неудобните моменти, струвайки ви както пари, така и ценно време. Нашите съдомиялни машини с AquaStop система включват специален двустенен маркуч за подаване на вода, предпазен клапан и подов резервоар с поплавък за гарантиране на 100% защита от протичане. Нещо повече, Bosch предлага доживотна гаранция на вашия уред. Получете перфектни резултати, на които да разчитате ден след ден.
Технология ActiveWater: по-малко вода, по-малко ток, по-качествени резултати.
Feature Icon Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.
Защита на стъклото
Защитата на стъклото за нежна грижа за стъклените ви чаши и деликатните съдове. ‘Меката вода причинява корозия на стъклото, затова съдомиялните Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост на водата. Това е начинът, по който ние оптимизираме защитата на ценните стъклени чаши и деликатния порцелан със специлни изисквания за поддръжка.
EcoSilence Drive: миене на съдове, за което не сте чували.
Feature Icon Запазването на чистотата у дома може да е трудно. Запазването на тишината понякога може да изглежда невъзможно. Нашите съдомиялни машини с EcoSilence drive дават най-добри резултати при почистване с ниски емисии на шум. Оборудван с безчетков, енергоспестяващ мотор, който оптимално намалява шума при триене, EcoSilence drive гарантира много по-плавна и по-тиха работа. Сега можете да се насладите на дом, който е толкова тих, колкото и чист.
DosageAssist гарантира оптимални резултати благодарение на ефективното разтваряне на таблетката с препарат.
Feature Icon DosageAssist гарантира отлични резултати при миене и по-тиха работа. Препаратът се прехвърля от отделението за препарат в специална ниша, прикрепена към горната поставка, където се разтваря напълно.
Автоматични програми: не се съмнявайте в почистването.
Feature Icon Различните съдове изискват различна настройка за измиване. Избирането на неправилната програма губи не само пари, но и вода и енергия. Автоматичните програми на Bosch автоматично регулират температурата на водата и времето за изплакване по време на измиване, да отговарят на нивото на замърсяване и обема на зареждане. Това означава, че с автоматични програми използвате само толкова вода, колкото е необходимо за перфектни резултати. Правилното измиване за всяко зареждане – с едно докосване на бутона.
Сензор за натоварване:
Feature Icon Сензор за натоварване: Благодарение на сензора за натоварване можете да пестите енергия при миене на по-малко съдове. Автоматично спестява вода и енергия при миене на по-малко съдове. Теглото се измерва чрез въртящ се сензор за скоростта, който открива нивото на водата. Когато има повече съдове, е необходимо по-голямо количество вода за накисването им и нивото на водата пада. В такъв случай се добавя още вода.
 

Допълнителна информация

Тегло31.00 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.