-13%

Bosch PEX 300 AE 06033A3020, Ръчен ексцентършлайф

Код: 341949

209.00 лв.

Наличност: Изчерпан Категории: ,

Описание

Постигане на отлично качество на повърхностите с лекота    Мощен 270 W мотор осигурява фино шлайфане на средни по размер повърхности    Електронен предварителен избор на скоростта осигурява идеалната скорост за работата и материала    Отлична възможност за управление за хоризонтална и вертикална работа и над главата    Идеален за шлайфане и полиране на плоски и извити повърхности    За работа върху дърво, мазилка, боядисани, лакирани и полирани повърхности
 

Технически данни

Номинална консумирана мощност
270 W

Ø на шлифовъчния диск
125 mm

Честота на вибрациите
4.000 – 24.000 min-1

Диаметър на резонансния кръг
4 mm

Тегло на машината
1,5 kg

Напрежение
230 V

Функции

Low Vibration на Bosch

Захващане с лепенка тип „репей“

Микрофилтърна система

Предварителен избор на обороти

Electronic на Bosch

Ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие

 

Информация за шум и вибрации

Ниво на шума
85 dB(A)

Ниво на звуковата мощност
96 dB(A)

Неустойчивост K
3 dB

Обхват на доставката

1 шкурка K 80

Paper Assistant ЕТ № 2 609 004 646

Пластмасов куфар

Насладете се на висококачествени резултати при средни по размер повърхности

С ексцентършлайфа PEX 300 AE могат с лекота да се постигнат висококачествени резултати. Мощният 270 W мотор е винаги готов за предизвикателство. Насладете се на удобна работа във всяка посока благодарение на леката конструкция и слабите вибрации. Работната скорост може да се регулира лесно чрез електронен предварителен избор на скоростта, за да е подходяща за нуждите на всяка задача и материал. Той е проектиран за изпълнение на средно по размер шлайфане и полиране на дървени, боядисани, лакирани и полирани плоски или извити повърхности, както и на кит и мазилка. Кутия с микрофилтърна система намалява прахта.
Висококачествени резултати за средни по размер повърхности

Удобно шлайфане в различни посоки
Полиране до блясък на автомобилна боя и мебели Шлайфане на боядисани повърхности, като маси, столове Шлайфане с лекота на извити повърхности Шлайфане на мебели като столове, масиФино шлайфане на дървена подова настилка, дъски, стъпала на стълбище
Функции и предимства на PEX 300 AE
Регулиране на оборотите за разнообразие от задачи

Електронно предварително избиране на оборотите дава възможност за настройване на точна граница на максималните обороти, за да съответстват на разнообразие от материали и приложения за последователни перфектни резултати.

Плавна и лесна работаLow Vibration на Bosch е характеристика поглъщаща ударите и заглушаваща вибрациите, проектирана да намали умората на потребителя за удобна, плавна и лесна работа в удължени или трудни приложения.
Намаляване на прахта за по-чиста работна зонаПри шлайфане прахта автоматично се всмуква в изваждащата се кутия на микрофилтърната система за забележимо по-чиста работна зона. Инструментът може да се свърже и към прахосмукачка.
Бърза и лесна смяна на шкуркатаСъс системата за захващане с лепенка тип „репей“ шкурката може да се сваля и сменя бързо и лесно. Само издърпайте старата шкурка и притиснете новата шкурка към шлайфащата плоча.
 Бързо и точно поставяне на шкуркатаПриспособлението Paper Assistant води перфектно шкурката върху шлайфащата плоча, за да предотврати излишно износване на шкурката и повреда на обработвания детайл. За бързо напредване в работатаВисокият ексцентрицитет осигурява по-бързо напредване в работата, като предлага по-голямо и по-пълно покритие на работната зона под инструмента.
Изключително хващане за удобство и контролЗоната на хващане с меко покритие осигурява удобна работа с инструмента и изключителен контрол, полезна характеристика при приложения изискващи продължителна работа на инструмента.

Арт. номер 0 603 3A3 020
3-годишната гаранция изисква онлайн регистрация в сайта на Bosch!

Допълнителна информация

Тегло2.00 кг
Производител

Гаранция

36

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.