-6%

Bosch PCR7A5M90, Плотове за вграждане

Код: 336784

799.00 лв.


на 12 вноски по 78.65 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Серия | 6 Газов готварски плот, неръждаема стомана, 75 см, Газов плот с основа от неръждаема стомана и FlameSelect: постигате перфектни резултати благодарение на 9 прецизно регулирани степени на мощност. FlameSelect: прецизно регулиране на пламъка в 9 степени на мощност. Главен бутон – изключва цялата зона с едно натискане. Непрекъснати чугунени поставки за съдовете: осигуряват голяма стабилност докато готвите.DualWok: Пламъкът ни е толкова нежен, че дори шоколадът се топи при вида му.Газовите котлони Bosch са едновременно силни и деликатни. Със силния пламък например водата за спагети завира за нула време. Но това не е достатъчно за нас – нито пък за вас. По-слабият пламък е важен за любимите ви ястия. Затова искаме да сме сигурни, че той ще бъде изключително щадящ при готвене. Толкова щадящ, че дори шоколадът да се разтопи, без да замирише на изгоряло, сосовете да са с отличен вкус, а готовото ястие просто да поддържа топлината си.
Предпазният ключ, който е нужен на всички кухни.Газовите котлони са оборудвани с основен бутон с бърза стоп функция. Така че, ако на вратата се звънне неочаквано, всичко ,което трябва да направите, е да натиснете един бутон, за да изключите всички горелки. LED индикаторът за топлина ви показва кои поставки за съдове все още са горещи след изключване – за да предпазим от изгаряне малки и големи.
Ние не сме открили топлата вода, но отвеждаме нещата на ново ниво. Девето ниво, ако трябва да сме точни.Газовите котлони с FlameSelect са оборудвани с девет прецизно дефинирани степени за готвене, които ви позволяват да регулирате лесно и надеждно нужната топлина. За перфектни резултати при готвене.

неръждаема стомана
FlameSelect
Запалване с една ръка
Чугунени поставки за съдове
Брой газови котлони: 5
Двукръгов газов котлон за уок тигани
1 мощен, 2 обикновени, 1 икономичен и 1 уок
Заден ляв: обикновен газов котлон, до 1.75 kW (в зависимост от типа газ)
Заден десен: мощен газов котлон, до 3 kW (в зависимост от типа газ)
Преден: газов котлон за уок тигани, до 5 kW (в зависимост от типа газ)
Преден ляв: икономичен газов котлон, до 1 kW (в зависимост от типа газ)
Преден десен: обикновен газов котлон, до 1.75 kW (в зависимост от типа газ)
Безопасно термоелектрическо запалване
Предварително настроен за природна газ (20 mbar)
Главен бутон за включване/ изключване
Дюзи за втечнена газ (28-30/37 mbar); приложени
Размери (ШхД): 750 мм x 520 мм
Размери за вграждане (ВxШхД): 45 мм x 560 мм x 480 мм
Минимална дебелина на работната повърхност: 30 мм
Захранващ кабел: 1 m
Нето тегло (kg) 14,535 kg

Продуктите на Bosch не са придружени с гаранционен лист! Гаранционният срок се удостоверява с документ за покупка (касова бележка, бележка за ППП или фактура)!!За валидност на удължената гаранция е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.Условия на промоцията

Допълнителна информация

Тегло16.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.