-11%

Bosch MUMS2EW40, Кухненска машина MUM Serie 2, 700 W Бялa

Код: 342265

460.00 лв.


на 12 вноски по 45.28 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Функции
 

Печете дори тежки теста с мощния мотор.

Насладете се на перфектни резултати от печенето от самото начало. С мощния мотор можете да приготвите големи количества – без усилие и бързо. Без чакане, без преработка, без компромиси.

Голяма купа за оптимално приготвяне на теста.

Не можете да разберете идеалната купа само по нейния размер. За най-добри резултати вътрешната форма на купата и приставките са подравнени един с друг. Висококачествената 3,8 л купа от неръждаема стомана е подходяща както за малки количества така и за лесна обработка на до 2,4 кг смес за кекс или 1,7 кг тесто с мая.

Лесна и бърза подготовка със 4 скорости.

Различните настройки на скоростта улесняват готвенето и печенето. Благодарение на 4-те индивидуални настройки на скоростта и пулсовата функция, вашите ястия могат да се приготвят с лекота.

Включен сладкарски комплект за Вашите вкусни желания.

Не позволявайте погрешните приставки да съсипят Вашите идеи. Сладкарския комплект с приставки за разбиване, бъркане и кука за месене на тесто е подходящ за вскички задачи и гарантира винаги префектни резултати. С тези аксесоари може да приготвяте целувки, финни кейкове и смеси за курабийки с лекота. Всички приставки могат да се почистват в съдомиялна машина.

Лесно почистване благодарение на подходящите за съдомиялна машина приставки.

Почистването след работа обикновено отнема време. Сега се наслаждавате на комфорт дори след приготвянето на храната. Аксесоарите обикновено са подходящи за съдомиялна машина и гарантират лесно и удобно почистване в съдомиялната машина. Това ви пести време.

Гумени крачета за стабилност и висока сигурност.

Максимална сигурност по всяко време. Гумените крачета гарантират допълнителна стабилност на кухненския робот и предотвратяват неговото изместване. Поради покритите зъбчати колела се радвате на високи стандарти за сигурност. Електронното предпазно изключване предотвратява неочакваното стартиране на двигателя.

Лесно съхранение на кабела.

Забравете за криенето на кабела. Този кухненски робот осигурява отделение за съхранение на кабела, удобно и лесно в устройството.

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.