-9%

Bosch MS6CA4150 Пасатор, ErgoMixx, 800 W, Бяло, антрацит

Код: 341783

126.90 лв.


на 12 вноски по 12.49 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Изненадващо лесно с Bosch ErgoMixx постигате перфектни резултати, оптимален комфорт. Висока мощност на Bosch с 800 вата, мощност за обработка на трудни съставки и задвижване на различни аксесоари. QuattroBlade осигурява оптимално действие на рязане и фини резултати на смесване – с функция AntiSplash. Ергономична и лесна работа. Лек корпус с мека на доппир дръжка за удобно и сигурно захващане. Променлива скорост 12 настройки на скоростта плюс турбо функция за перфектна последователност на всяка рецепта. Включени чопър и бъркалка – повече разнообразие от вкусна, домашна храна.
Спицификации:
Отлични резултати

Мощност:800W
Екстра мощен пасатор, елегантен и ергономичен
Регулиране на оборотите с 12 степени на работа
Допълнителен турбо бутон за максимална производителност
„QuattroBlade – технология“: иновативни, специално наточени и още по-здрави четири ножчета за получаване на перфектни резултати.

Комфорт

Тих, с малки вибрации мотор
Оптимално боравене благодарение на ергономичен дизайн, големи бутони и удобен Soft-Touch-корпус
Лесно разглобяем накрайник с бутон за изхвърляне
Максимално лесно почистване: висококачественото пасиращо краче от неръждаема стомана и допълнителните принадлежности (без тялото на пасатора и адаптера на бъркалката) са подходящи за измиване в съдомиялна

Сигурност

Bosch „безопасно заключване“: благодарение на клик-механизма с щракване крачето, бъркалката и чопъра се монтират безопасно към задвижващата част.
Всички пластмасови части, които имат допир с хранителните продукти са без BPA

Многообразие

Надеждно Bosch качество: висококачественото пасиращо краче е безопасно за храната и не ѝ придава вкус. Иноксовият материал не се оцветява. Идеален е за приготвяне на горещи крем супи с моркови или домати.
Удобен мини чопър, режещ подправки, ядки,
лукове, месо, сирене,…
Бъркалка за разбиване от неръждаема стомана за разбиване на белтъци, сметана или приготвяне на тесто за палачинки.
Прозрачна кана за миксиране със скала и капак за съхранение в хладилник.

 
800 вата моторИзключително мощен двигател за смесване дори на най-трудните съставки.Не поставяйте граници. С допълнителна мощност и много аксесоари. Мощният и надежден мотор работи тихо и без вибрации дори при максимална скорост, независимо дали режете зеленчуци, смесвате шейкове или пюрирате фини супи. Невероятно удобен за всички ваши домашни ястия.
QuattroBladeЕфективно рязане за оптимални резултати при разбъркване и смесване.Устойчивият и изключително остър QuattroBlade осигурява изключително рязане за фино смесване за нула време. Дори смесването на големи съставки е без усилие. Функцията AntiSplash предотвратява пръски и помага да поддържате кухнята си безупречна.
Лесна работаЕргономичен лек корпус, за да пасне идеално на всяка ръка.Смесването никога не е било по-удобно. Ергономичният лек корпус пасва на всяка ръка. Неговата мека на допир дръжка плюс леснодостъпните и големи бутони гарантират оптимален комфорт и контрол с перфектно захващане за приплъзване.
Променлива скоростПерфектна консистенция благодарение на 12 настройки за скорост плюс турбо скорост.Сега винаги контролирате точните настройки за всяка задача. Независимо дали е сос, супа или майонеза, просто изберете най-добрата скорост от променливата настройка за 12 скорости в зависимост от желаните резултати. За пълна мощност и взискателни цели, просто натиснете бутона турбо.
Включени чопър и бъркалкаДомашна храна с включени чопър и бъркалка.Домашната храна е най-вкусна. Приставките, които са подходящи за миене в съдомиялни машини, са готови да се използват веднага. С чопъра, съставки като билки, ядки, месо и лук се нарязват за нула време. С бъркалката можете да разбиете яйчен белтък, ефирни кремове, леки кексови смеси или да приготвяте десерти.
Смесване/мерителна чаша с капакМерителна чаша с капак за измерване, смесване и съхраняване.Нуждаете ли се често от малки порции? Смесителната/мерителната чаша е идеална за измерване на съставки и за смесване на малки количества. Благодарение на капака можете да съхранявате ястията, дресингите или натрошените съставки в чашата след смесване и да ги съхранявате в хладилника.
Механизъм за щракванеОсвободете накрайника за смесване, който е подходящ за почистване в съдомиялна машина с лесно щракване.Почистването ще отнеме само няколко секунди. След като приключите със смесването, освободете накрайника за смесване с едно просто щракване. Сега можете да го почистите бързо и лесно под течаща вода или в съдомиялната машина.

Допълнителна информация

Тегло1.700 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.