-6%

Bosch MMBV622M, Миксер vacuum VitaMaxx 1000 W Сребрист

Код: 340279

579.00 лв.


на 12 вноски по 56.99 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Функции
 

Автоматична програма за лесно почистване.

Почистването след работа обикновено отнема време. Но не и с този блендер. Благодарение на програмата за почистване, каната на блендера се почиства с докосване на един бутон. Частите са подходящи за миене в съдомиялна машина, а ножът може просто да се почисти под течаща вода.

Издръжлива кана за тританов блендер.

Спокойно се насладете на приготвянето на храна! Висококачествената кана от тритан има използваем обем от 1,5 л и е безопасна за употреба и за работа. Tritan не съдържа BPA, BPS или други бисфеноли. Той е лек, издръжлив и прилича на стъкло дори след многократна употреба и миене в съдомиялна машина.

Приложение VitaBar с вкусни рецепти и съвети за здравословно хранене.

Обичате разнообразието и новите идеи? Оставете Bosch да ви вдъхнови с рецепти за смутита, шейкове, сокове, супи и сосове – всичко, което приготвяте с блендери и сокоизстисквачки. В лесното за използване приложение VitaBar ще намерите стъпка по стъпка ръководство, хранителна информация, списъци за пазаруване – всичко необходимо за здравословен начин на живот.

Висока производителност за перфектни резултати.

Перфектна текстура и изключително удоволствие от използването благодарение на мощния 1000-ватов мотор със скорост до 37 000 оброта/минута и първокласния нож с шест остриета от неръждаема стомана.

Съхранявайте всяка храна за по-дълготрайна свежест във вакуумна кутия за съхранение.

Храната трябва да остане свежа дълго време, за да се намалите хранителните отпадъци. Във вакуумните кутии, които са подходящи за миене в съдомиялна машина (1.5л & 0.75л)  и са направени от тритан с функция за определяне на дата можете да вакуумирате храна, остатъци или зеленчуци. Съхранена под вакуум, храната остава свежа до 2 пъти по-дълго, отколкото без вакуум.

Пластмасови части без бисфенол А (BPA) за здравословна и безопасна подготовка.

Спокойно се насладете на приготвянето на храна! Всички пластмасови компоненти, които могат да влязат в контакт с храната, не съдържат бисфенол А (BPA). Благодарение на пластмасите без бисфенол А (BPA), приготвянето на храна е гарантирано здравословно, безопасно и удобно.

Висококачествен дизайн, отговарящ на най-строгите изисквания.

Уредът Bosch със своята награда за дизайн използва висококачествени материали и привлича вниманието във вашата кухня. Устройството е и истински шедьовър, когато става дума за приготвяне на пресни смутита и напитки.

Стопроцентов вкус с по-малко балончета, по-малко слоеве и по-естествени цветове.

Вече можете да приготвяте перфектни смутита с наситен вкус. Смутитата, приготвени с вакуумен блендер, са изключително кремообразни и хомогенни, имат по-малко балончета и по-малко слоеве и изглеждат по-добре и с по-естествени цветове, отколкото направените със стандартен блендер. Това е така благодарение на вакуума, който свежда окисляването до минимум.

Четири автоматични програми с докосване на един бутон.

Без догатки за това кога смутито е готово. Удобният автоматичен бутон стартира функцията за автоматичен ваккум и блендиране. Други практични функции включват само вакуум, раздробяване на лед и програма за почистване. Допълнителни функции: импулсна функция и стандартно блендиране с ръчна настройка на скоростта.

Запазва до 5 пъти повече витамин С във вашите смутита.

Смутитата обикновено бързо губят своя цвят, текстура и витамини след смесване. С технологията на вакуумно смесване съставките се смесват при минимално окисляване. Следователно, приготвените с вакуум смутитата запазват до 5 пъти повече витамин С след 24 часа в сравнение с обикновеното смесване без вакуум.

Живот на Maxx!

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.