-13%

Bosch MMBH6P6B VitaBoost, Блендер, 1600 W, Черен

Код: 341785

489.00 лв.


на 12 вноски по 48.13 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Устойчива кана за блендер от тритан за големи порции и горещи супи.

Няма повече да се притеснявате от твърде малкия обем или от това, че стъклото ще се счупи. Висококачествената кана от тритан има обем от 2 литра и е идеален за големи порции и смесване на твърди съставки, горещи супи и ледени напитки. Тританът е устойчив и издръжлив, но също така лек, без бисфенол А (BPA) и устойчив на удар.

Пластмасови части без бисфенол А (BPA) за здравословна и безопасна подготовка.

Спокойно се насладете на приготвянето на храна! Всички пластмасови компоненти, които могат да влязат в контакт с храната, не съдържат бисфенол А (BPA). Благодарение на пластмасите без бисфенол А (BPA), приготвянето на храна е гарантирано здравословно, безопасно и удобно.

Автоматична програма за лесно почистване.

Почистването след работа обикновено отнема време – но не и с този пасатор. Благодарение на програмата за почистване, каната на блендера се почиства с докосване на един бутон. В допълнение, капакът и тамперът са подходящи за миене в съдомиялна машина.

Изключително висока производителност за отлични резултати за рекордно кратко време.

Пригответе зелени смутита за миг благодарение на 180 000 разреза в минута. Изключително мощният мотор с мощност 1600 вата и до 45 000 оборота в минута и първокласният нож с 6 остриета от неръждаема стомана гарантират, че дори твърдите и влакнести съставки като замразени плодове и джинджифил ще бъдат отлично блендирани.

Шест автоматични програми за лесно приготвяне.

Приготвянето на различни ястия може да предизвиква догадки. Автоматичните програми са оптимизирани за смутита, шейкове, супи, сосове и сладолед – така че винаги имате перфектни резултати с докосването на един бутон и повече време за наслада. В допълнение, специалната програма за почистване прави почистването лесно.

Приложение VitaBar с вкусни рецепти и съвети за здравословно хранене.

Обичате разнообразието и новите идеи? Оставете Bosch да ви вдъхнови с рецепти за смутита, шейкове, сокове, супи и сосове – всичко, което приготвяте с блендери и сокоизстисквачки. В лесното за използване приложение VitaBar ще намерите стъпка по стъпка ръководство, хранителна информация, списъци за пазаруване – всичко необходимо за здравословен начин на живот.

Живот на Maxx!

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.