-5%

Bosch KIS87AFE0 Серия 6, Хладилник за вграждане с долен фризер, 177.2 x 55.8 cm

Код: 341274

1,945.00 лв.


на 12 вноски по 191.45 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Комбиниран хладилник за вграждане. Долният фризер с отделение VitaFresh Plus запазва плодовете и зеленчуците ви свежи за два пъти по-дълго време – много ефикасен с клас на енергийна ефективност А++. LED осветление осветява хладилника равномерно без блясък, през целия жизнен цикъл на уреда. VarioZone – повече гъвкавост благодарение на стъклени полици с разнообразно приложение и чекмеджета във фризерната част. Автоматично супер замразяване, оптимално за замразяване на по-малко количество храна, като същевременно и предпазва замразените ви продукти от размразяване, благодарение на това, че открива повишаване на температурата и автоматично я понижава. Чекмедже за замразена храна тип BigBox: за подреждане на контейнери за съхранение или за големи количества замразена храна. Полица за лесен достъп – EasyAccess: прибираща се стъклена полица за удобно поставяне/вземане на чаши и перфектна видимост.
Технически спецификации:
Мощност и потребление

Енергиен клас: A++ (в скала за енергийна ефективност от A+++ до D)
Разход на енергия: 225 kWh/годишно
Общ полезен обем: 270 л
Емисия на шум: 36 dB(A) re 1 pW
Климатичен клас: SN-T

Дизайн

LED вътрешно осветление в хладилника

Комфорт и сигурност

Електронно регулиране на температурата, точно дигитално показание
freshSense – постоянна температура чрез интелигентна сензорна техника
Отделно регулиране на температурата в хладилника и фризера
Супер охлаждане с автоматично изключване
Ръчно / автоматично активиране
Режим „Ваканция“
Акустичен сигнал при отворена врата
С Memory-функция, Акустичен и оптичен сигнал при покачване на температурата

Хладилна част

Полезен обем хладилна част: 209 л
5 рафта от закалено стъкло (4 регулируеми по височина), от които 1 делим рафт varioShelf, 1 x изтеглящ се easyAccess рафт
5 поставки на вратата, от които 1x масло/ сирена
Система за свежест
1 VitaFresh plus отделение с регулиране на влажността – съхранява витамините в плодове и зеленчуци до 2x по-дълго

Фризерна част

Low Frost
Полезен обем **** фризер: 61 л
Капацитет на замразяване: 7 kg/24 ч
Съхранение при спиране на тока: 26 ч
VarioZone – подвижни защитни стъклени плотове за екстра много място!
2 бр. прозрачно отделение за замразени продукти, от които 1 BigBox

Размери

Размери на уреда ( В x Ш x Д): 177.2 см x 55.8 см x 54.5 см
Размери за вграждане (В x Ш x Д): 177.5 см x 56.0 см x 55.0 см

Техническа информация

Отваряне на вратата вдясно, може да бъде сменено
Мощност: 90 W
Номинално напрежение: 220 – 240 V
Транспортни дръжки
Допълнителни принадлежности
A**0006, A**0015, A**0024
Локални опции
Въз основа на резултатите от 24-часов тест. Реалният разход зависи от използването/мястото на уреда
Брутен обем общо: 276 л
Брутен обем хладилник: 212 л
Брутен обем фризер: 64 л

LED ОсветлениеLED осветление: ясно виждате съдържанието на хладилника си.LED лампите в хладилниците са напълно нова концепция за осветление за по-равномерно осветяване на интериора без отблясъци. LED лампите използват по-малко електричество от обикновените крушки за хладилник и светят до края на жизнения цикъл на уреда.
VarioZoneПълна гъвкавост в зоната на фризера.Можете лесно да премахнете всички стъклени рафтове във фризерната зона, за да създадете повече пространство – например за съхранение на многоетажна торта или на цяла пуйка. Големи храни като семейна пица могат да се поставят върху стъклените повърхности без никакви проблеми.
Автоматично супер замразяанеЗащитава замразената храна от размразяване.Хранителните продукти трябва да бъдат замразени възможно най-бързо, за да се запазят витамините, хранителната стойност, външния вид и аромат. С автоматичната функция за супер замразяване можете да замразите по-бързо малко храхителни продукти, като същевременно предпазвате замразените си продукти от размразяване. Фризерът открива повишаване на температурата и автоматично я настройва, за да гарантира най-добрите условия за съхранение.
BigBoxМного пространство за големи опаковки със замразени продукти в чекмеджето за замразена храна BigBox.Чекмедже за много дълбоко замразени продукти за практично съхранение на кутии със замразени храни или обемни опаковки – например торти или пици. Без значение дали трябва да подготвите продукти за детски рожден ден или да замразите сватбена торта – в BigBox ще намерите място за обемни замразени продукти.
Полица EasyAccessПолица EasyAccess: Поставяте и вадите продукти с бързината на светкавица.Безопасните стъклени поставки могат да се удължат до 12 см и осигуряват удобство при поставяне и вадене на продукти. В същото време виждате идеално какво има в хладилника и не ви се случва да забравяте нещата в задната част.
LowFrostРазмразяването по-рядко пести работи и е енергийно ефикасно.Постоянната нужда от размразяване на вашия конвенционален хладилник не само отнема много от времето ви, но и отнема от вашата енергия. LowFrost намалява количеството на образуван лед във вашия хладилник, за да се елиминира нуждата от често размразяване. Ако се наложи размразяване, нашите хладилници с фризери с функция LowFrost включват отвор в основата на уреда за бърза и безпроблемна корекция. Изберете хладилника, който се грижи за вас и за себе си.
VarioShelfVarioShelf: Трябва ви пространство? Имате го.Разделената полица VarioShelf от безопасно стъкло се регулира лесно за още по-удобно поставяне и изваждане на продукти от хладилника. Тя е идеална за по-обемни продукти, например изправени бутилки или купи, и осигурява абсопютна гъвкавост, когато ви трябва повече място. Другата половина на полицата плавно се спуска под предната и затова е изключително удобна.
Отделни цикли на охлажданеДва отделни цикъла на охлаждане за по-бързо охлаждане и без пренос на миризма.В уредите с отделни цикли на охлаждане хладилната и фризерната част могат да се контролират отделно за по-бързо охлаждане, като същевременно се предотвратява пренасянето на миризма. Лесните за използване електронни бутони позволяват индивидуално регулиране на температурата.
Режим ПочивкаСпестете енергия, докато сте далеч.Когато функцията Почивка е активирана, температурата в хладилната секция е прибл. + 14°C а във фризера – прибл. -18°C, като по този начин се предпазва замразената храна и се предотвратява ненужния разход на енергия в хладилника.
Функция супер охлажданеХладилник, който знае как да запазва температурата си.Активирането на функцията SuperCooling преди да напазарувате ще намали за кратко температурата, за да поддържа вашите пресни покупки на правилната температура. Температурата се намалява чрез натискане на бутон (2 °C минимум). За да се избегне ненужния разход на енергия, функцията автоматично се превключва след приблизително 6 часа.
Клас на енергийна ефективност A++Клас на енергийна ефективност A++: 25% по-малко разход на енергия от уреди с клас A+.Хладилниците с фризер с енергиен клас A++ използват 25% по-малко енергия от уредите с клас A+, които са сравними по размер и оборудване.
Intelligent Inverter TechnologyНие имаме име за интелигентната взаимовръзка между температурните сензори, електрониката и компресора: Intelligent inverter interaction technology. Температурните сензори непрекъснато следят температурата вътре и извън хладилника. Всяка промяна се изпраща до електронната система за да се осигури необходимата компенсация от компресора.
АлармаПредупредителен сигнал със звук или светлина, когато вратата не е затворена или когато се получи друга грешка
FreshSenseFreshSense: идеалният климат за съхранение.Благодарение на оптималните условия за съхранение храната запазва идеална консистенция; сладоледът например не е нито много мек, нито много твърд. Постоянната температура във вътрешността на хладилника е решаващ фактор за постигане на повече свежест и за запазване на вкуса. Сензорите FreshSense постоянно следят и контролират околната температурата, както и температурите в хладилната и фризерна част. Резултатът е постоянна температура вътре в хладилника, независимо от температурата навън.
Автоматична функция за супер замразяванеЗащитава замразената храна от размразяване.Хранителните продукти трябва да бъдат замразени възможно най-бързо, за да се запазят витамините, хранителната стойност, външния вид и аромат. С автоматичната функция за супер замразяване можете да замразите по-бързо малко храхителни продукти, като същевременно предпазвате замразените си продукти от размразяване. Фризерът открива повишаване на температурата и автоматично я настройва, за да гарантира най-добрите условия за съхранение.
VitaFreshВашите плодове и зеленчуци остават по-дълго свежи.Чекмеджето VitaFresh предлага идеалната среда за съхранение на цялата ви прясна храна, благодарение на климатичния контрол. Условията в чекмеджето могат да се регулират, така че плодовете и зеленчуците ви ще останат свежи по-дълго. Повече храна, за да се насладите, по-малко загуба на храна.
Продуктите на Bosch не са придружени с гаранционен лист! Гаранционният срок се удостоверява с документ за покупка (касова бележка, бележка за ППП или фактура)!!
За валидност на гаранцията е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда и активиране на гаранцията в секцията MyBosch на сайта в рамките на 4 седмици след покупката.

Допълнителна информация

Тегло65.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.