тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Bosch HBA24U250, Фурни за вграждане

Мултифункционална 3DPlus фурна с 5 функции. XXL фурна с обем 67 литра. Автоматично бързо загряване. Многофункционален часовник. Инокс. Произведена в Германия.

Технически спецификации:

 • Инокс
 • Мултифункционална фурна 3D Plus с 5 функции
 • AutoPilot 10 програми
 • XXL фурна с обем 67 литра
 • Гранит - емайл
 • Автоматично бързо загряване
 • Блокиране за деца
 • Двупластово стъкло на вратата
 • Потъващи бутони
 • Многофункционален часовник
 • Вътрешно осветление
 • Потребление на ел.енергия: 3500 W
 • Размери на уреда (В х Ш х Д): 59,5 х 59,5 х 54,8 см.
 • Размери на отвора за вграждане (В х Ш х Д): 57,5 - 59,7 х 56,0 х 55,0 см.
 • Приложени аксесоари:
  • 1 х решетъчна скара
  • 1 х универсална тавичка

Начини на нагряване
3D
plus циркулация на горещ въздух - вентилаторът, намиращ се зад пръстеновидния нагревател на задната стена на фурната, позволява равномерно циркулиране и цялостно разпределение на горещия въздух във фурната. По този начин можете да печете едновременно на три нива. Подходящо е също така за изделия от многолистно тесто, както и за сушене на плодове.
Горно и долно нагряване
- класически начин на нагряване за приготвяне на хрупкаво месо, за печене на блатове за торти, малки по размер печива и запеканки.
Инфра-грил с въртящ се въздух
- за приготвяне на гъше, патешко месо и за печене на колеми количества месо.
Долно нагряване
- за приготвяне на храни на водна баня и за доизпичане отдолу.
Vario
-грил с голяма площ - за едновременно печене на много пържоли, наденица или риба на една решетка. Можете да избирате една от трите спетени на мощност.

Автоматично бързо загряване - тази функция съкращава времето необходимо за загряване на фурната без да увеличава потреблението на електроенергия.

AutoPilot - автоматичното управление по време на печенето гарантира успешно приготвяне на избраните ястия - изберете една от програмите AutoPilot (в зависимост от модела фурна). След въвеждане на теглото е необходимо да стартирате програмата още веднъж. Начинът на нагряване, температурата и времето за печене ще се настроят с това автоматично. Гарантирано е най-доброто приготвяне на избраните ястия; напр. роустбиф, печено пиле, зеленчуково ястие или риба.

Телескопични водачи за изваждане - по този начин боравенето с горещите тави е много по-удобно, лесно и безопасно. Благодарение на своята солидност те са изключително стабилни, сигурни и много издръжливи. Позволяват оптимални резултати при печене, тъй като не възпрепятстват въздушния поток. Системата се състой от констукция с водачи за изваждане в три варианта: пълно изваждане на три нива, частично изваждане на три нива или частично изваждане на две нива.

GranitEmail - висококачествено покритие във вътрешността на фурната. Привлекателен сатенено блестящ вид, по-лесно почистване на фурната и принадлежностите и повърхност, защитена от удари, образуване на резки и окисляване.

Изцяло стъклена вътрешна страна на вратата  - просторното стъкло  е напълно плоско и затова почистването му е лесно като детска игра. Издръжливото и безопасно стъкло е подходящо и за отсервиране. При фурните с пиролиза вътрешната страна на вратата е изпъкнала, а централната е плоска.

Защита на включването от деца- защита от детските пръсчета - специален бутон, с който блокирате всички функции на фурната. Още по-голяма безопасност осигуряват уредите с диалогова електроника. Понеже тя възпрепятства нежеланите промени на настройките по време на печене. Включването на фурната погрешка е невъзможно.

XXL вместимост - осигурява достатъчно място за печене и на най-обемните меса. Или за няколко видове ястия едновременно. Полезният обем до 60 литра гарантира равномерно изпичане на всички нива, тъй като циркулирането на горещия въздух е улеснено. По-голямата вместимост побира и по-големи, което позволява да печете и гарнитурата заедно с месото.

Продуктите на Bosch не са придружени с гаранционен лист! Гаранционният срок се удостоверява с документ за покупка (касова бележка, бележка за ППП или фактура)!!

За валидност на удължената гаранция е достатъчен оригинален покупен документ и Сертификат за гаранция, отпечатан след регистрация на уреда в секцията MyBosch на сайта.

5YearsIBosch
.
Мнения на клиенти за Bosch HBA24U250, Фурни за вграждане
Понастоящем няма мнения за Bosch HBA24U250, Фурни за вграждане, можете да напишете първото.
.
.
.
Bosch HEZ327000, Тенджери, тигани
189.90лв
Bosch HEZ327000, Тенджери, тигани
Керамична (каменна) плоча идеална за хляб, пица и дълбоко замразени храни. Резултата е като от фурна за хляб! Размери на плочата 37.5 х 33 см. Приложена дървена...>> 

Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Bosch HBN331E4, Фурни за вграждане
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА(до изчерпване)!!
Bosch HBN531S1F, Фурни за вграждане
ПРОМОЦИЯ с удължена гаранция 5 години (до 30.01.2019)!!
Bosch HBN531W1F, Фурни за вграждане
ПРОМОЦИЯ с удължена гаранция 5 години (до 30.01.2019)!!
Bosch HBA43T350, Фурни за вграждане
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА(до изчерпване)!!
Bosch HBG43T320R, Фурни за вграждане
Bosch BIC630NS1, Фурни за вграждане
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА + CashBack връщане на част от платената сума (до 31.12.2018 или до изчерпване)!!
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

Бизнес-център България, София, бул. Витоша 146, Вх.Б, ет.3, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml