-14%

Bosch BFL554MB0, Микровълнови за вграждане

Код: 336856

645.00 лв.

Открийте новият измерения на готвенето с Вградена микровълнова фурна Bosch BFL554MB0, която превръща всяка кухня в модерно и функционално пространство. Със своята изчистена визия и иновативни функции, тази микровълнова фурна е идеалният избор за всеки, който цени качеството и стила.


на 12 вноски по 63.49 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

С мощността си от 900 W и пет степени на мощност, Bosch BFL554MB0 предлага бързо и равномерно приготвяне на всякакви ястия. Електронното отваряне на вратата добавя допълнително удобство, а седемте програми за готвене, включително четири за размразяване и три в микровълнов режим, гарантират перфектни резултати всеки път.

Със своите компактни размери и обем от 25 литра, тази микровълнова фурна за вграждане е идеална за всяка кухня, като същевременно предлага достатъчно пространство за вашите кулинарни творения. Черното стъкло придава елегантен и съвременен вид, който се вписва безупречно в интериора на модерните домове.

Дисплеят на уреда улеснява управлението, а електронният таймер гарантира точност при приготвянето на храната. Въртящата се чиния осигурява равномерно разпределение на топлината, така че вашите ястия винаги да са идеално приготвени.

С двугодишната гаранция, която получавате при покупка, можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на този уред от висок клас. Bosch е марка с доказано качество и иновации, което прави тази микровълнова фурна надежден помощник в кухнята.

За тези, които обичат да експериментират с нови рецепти или просто искат да спестят време от готвенето, Вградена микровълнова фурна Bosch BFL554MB0 е перфектният избор. Тя е специално създадена да отговори на нуждите на заетите хора, които не искат да правят компромис с качеството на храната си.

Ако търсите разнообразие от микровълнови фурни за вграждане, разгледайте нашите предложения на Микровълнови фурни за вграждане Bosch, където ще откриете множество модели, отговарящи на високите ви изисквания за качество и функционалност.

За още по-голям избор, посетете нашата секция с Микровълнови фурни за вграждане, където ще намерите различни модели, които могат да задоволят всеки вкус и нужда.

Изберете Вградена микровълнова фурна Bosch BFL554MB0 и превърнете готвенето в удоволствие, а кухнята си – в място за кулинарни шедьоври. С Bosch вие сте винаги стъпка напред към перфектната кухня.

* Моля, имайте предвид размерите за вграждане, посочени в схемата за монтаж

Технически данни

Защитно автоматично изключванеПревключвател на вратата
Охлаждащ корпуса вентилатор
Дължина на кабела на ел. мрежа: 130 см
Консумация на енергия: 1.45 kW
За вграждане в шкаф с широчина 60 cm
Размери на уреда ( В x Ш x Д): 382 мм x 594 мм x 388 мм
Размери на нишата (В x Ш x Д): 560 мм – 568 мм x 380 мм – 382 мм x 550 мм
Моля, имайте предвид размерите за вграждане, които са показани на чертежа за монтаж
размери на кухината (mm): 208.0 x 328.0 x 369.0 mm
Диаметър на въртящата се чиния (mm): 315 mm

Допълнителна информация

Тегло21.000 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.