-4%

Bosch BBH3ZOO25, Прахосмукачка, Wireless Vacuum Cleaner, 2 in 1, with built-in pet accessory, tornado red

Код: 344594

429.00 лв.


на 12 вноски по 42.23 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Лесно почистване на животински косми. Засмуква до 30% по-бързо* чрез вградения аксесоар за домашни любимци.

Чистота на всички нива. С 2в1 прахосмукачка и аксесоари всички нечисотии са почистени – от пода до тавана.
Винаги под ръка. Вградени и комбиниращи се един с друг аксесоари за улестие на собствениците на домашни любимци.
Постоянно висока производителност. RobustAir система за висока ефективност на почистване, дори когато контейнера за прах се напълни.
Практична 2 в 1 функционалност: мини ръчна и стояща прахосмукачка в един уред за повече удобство.
Отлични почистващи резултати на всички подове благодарение на ефикасната технология без торбичка и AllFloor HighPower Brush.

Почистване на всички нива
Почистването на всяко ниво – от пода до тавана, вече е възможно. Прахосмукачката се предлага с полезни аксесоари, които ви позволяват да почиствате всякакви подови настилки, както и други повърхности, като маси, тапицерия и дори интериор на вашата кола.

 

Аксесоари ProAnimal
Вече няма да губите време да търсите приставки. Те са вградени директно в устройството и могат да се комбинират. Гъвкавият накрайник за фуги се разтяга, така че да можете да достигнете до неудобни ъгли и високи тавани. Специално проектираната четка ролка събира космите на домашните любимци по-ефективно.

 

RobustAir System
Прахосмукачките са склонни да губят мощност при засмукването, когато се напълнят. Ефективната система RobustAir осигурява постоянно висока производителност благодарение на въздушния поток и подобрените уплътнения. Това означава, че контейнера за прах и филтърът изискват по-рядко почистване.

 

2в1
Прахосмукачката може и да се използва самостоятелно, без никакви аксесоари. Ръчната прахосмукачка е лесна за използване и управление, с ергономично поставен превключвател за захранване и лесен баланс. Прахосмукачката е идеална и за бързо почистване на маси, столове и дивани или за почистване на труднодостъпни места като чекмеджета и под мебелите. Дори кутията за прах и филтърът лесно се изпразват и заменят.

 

Четка AllFloor
Всеки дом е уникален. Моторизираната четка AllFloor гарантира видими резултати от почистването върху всички повърхности включително паркет, килими и плочки. За бързи резултати от почистването работи при високи обороти (до 3500 об/мин).

 

Свободностояща
Белкабелната прахосмукачка може компактно да се побере във всяка ниша или ъгъл, благодарение на елегантния си дизайн. Може да стои самостоятелно, което е предимство, за да направите кратка почивка от почистването или когато презареждате уреда.

 

Четка EasyClean.
Ролката с четка може лесно да се извади от накрайника за под за да се почисти. Гарантирано отлични резултати всеки път.

 

 

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.