тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Borderlands 2, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Borderlands 2 следва историята на четирима нови търсачи на съкровища, които се борят за освобождението на Пандора от ноктите на Хендсъм Джак – брилянтният, харизматичен и изключително подъл изпълнителен директор на корпорация Хиперион. Сражавайте се из цяла Пандора, за да попречите на Джак да събуди древно извънземно зло, известно само като „Боеца”. По време на мисията те ще се срещнат с познати лица от старата игра – най-забележителни от които са старите ловци: Роланд, Лилит, Брик и Мордекай. Те, както и някои нови персонажи, ще ви помогнат да се преборите с Джак, да унищожите Беоца и да спасите Пандора.

  • Нови персонажи и класове: Изберете си от новите персонажи и класове, включително Gunzerker, който може да усвои които и да е две оръжия в играта. Две картечници? Страхотно! Два ракетомети? Разбира се! Два снайпера? Естествено, ако това в вашето оръжие!
  • Играйте онлайн с приятелите си: Споделете приключенията с приятелите си онлайн или в LAN мрежа чрез плавна система, която ви позволява да се включите или изключите от кампанията, без да рестартирате играта.
  • История, свързана със света: Изоставени да умрете в замръзналата тундра на Пандора, вие започвате вашата мисия за отмъщение и изкупление, докато разказът ви приближава до корпорация Хиперион и злокобния й основател Хендсъм Джак.
  • Нова оръжейна система: Милионите възможни оръжия означават много нови начини да се биете срещу враговете си на Пандора. На ваше разположение са огън, електричество, разяждаща киселина и много други.
Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Borderlands 2, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Borderlands 2, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml