Blueair филтър за газове и частици за модели Blue 3210/411/Joy S

Код: 347501

60.00 лв.


electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Съвместим с: 3210 • 411 • Джой ЕС
 
Филтър за частици плюс слой активен въглен
Комбинираният филтър пречиства въздуха от прахови частици като прашец, прах, пърхот на домашни любимци, спори на мухъл, алергени, вируси и бактерии. Мрежата с въглероден филтър също така намалява дима, миризмите от готвене, газове и ЛОС.
Технология HEPASilent™
Процесът на филтриране HEPASilent™ на Blueair улавя 99,97% от въздушните частици с размер до 0,1 микрона. Технологията HEPASilent обединява най-доброто в електростатичното и механичното филтриране. Тази революционна комбинация от усъвършенствана филтърна среда и капсулирана камера за зареждане на йонни частици гарантира, че вашият пречиствател Blueair предоставя резултати, много по-добри от механичната или електростатичната технология действащи самостоятелно.
Предварителен филтър за личен дизайн
Със сменяеми първокласни пре-филтри, вдъхновени от скандинавската природа, модел Blue е проектиран да отговаря на вашия личен стил. Включен е пре-филтър за Arctic trail(тъмно сиво), но също така са налични Winter reed(светло сиво), Archipelago sand(розов), Aurora light(зелен) или Night waves(син).
Лесни за обслужване Пре-филтри
Почистете с прахосмукачка външната част на тъканния пре-филтър, за да отстраните праха толкова често, колкото искате. Когато пре-филтър изисква по-дълбоко почистване, той може да се пере на нежен цикъл при ниска температура в пералната машина.
100% рециклируем
Този филтър е 100% рециклируем, така че единственото нещо, което добавяте обратно в околната среда, е чистият въздух. Както рамката, така и филтърната среда са изработени от екологичен полипропилен, същият материал като всички капачки на пластмасови бутилки. Филтъра може да се изхвърли в контейнера за рециклиране на пластмаса.
Живот на филтъра
Препоръчваме да сменяте главния филтър на всеки 6 месеца, когато се използва 24 часа в денонощието, и да почиствате тъканта на пре-филтъра, ако е необходимо, за да поддържате оптимална производителност и да гарантирате, че вашата гаранция остава валидна.
Естествено антибактериален
Естествено антибактериалните полипропиленови влакна във филтрите Blueair предотвратяват растежа на бактерии и мухъл, така че нашите филтри никога не оставят бактерии и мухъл обратно във въздуха.
Улавя частици завинаги
Структурата на градиентния филтър улавя дори и най-малките частици и издържа на запушване, за да поддържа максимален въздушен поток.
Голяма филтърна площ
Цялата долна половина е усъвършенстван филтър. Улавя почти всеки въздушен замърсител до размер на вирус.
Сгъваем 360° филтър
Уникалното, патентовано решение за сгъваема рамка на Blueair намалява над половината от обема на опаковката – спестява значително транспортиране и съхранение.
 
Структура на филтъра: Полипропиленови влакна без химикали и свързващи вещества с мрежа от активен въглен. Устойчиви на промяна на структурата и отделяне на влакна.

Технически характеристики

Тип
Консуматив

Материал
Полипропиленови влакна, пластмаса, активен въглен

Функции
Пречиства прах цветен прашец, бактерии, вируси, алергени от домашни любимци, плесенни спори и други частици, активен въглен премахва малки количества газообразни замърсители, такива като цигарен дим, въглероден оксид, етилен оксид, озон и ЛОС (летливи органични съединения), включително домакински бои и други химикали. от въздуха който дишаме.

Степен на филтриране
0.1 микрона, 99,97 %

Система на филтриране
TRUE HEPA филтър, Smokestop, 360 градуса

Цвят
Бял, черен

Тегло
0.23

Размери
200 x 200 x 290 mm

Други
за модели Blueair БЛУ 3210/411/Joy S;

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

0

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.