Blueair филтър за газове и частици DustMagnet 5200 за модели 5210i и 5240i

Код: 347505

137.00 лв.


на 12 вноски по 12.81 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Съвместим с: 5210i • 5240i 
 
Резервен Blueair ComboFilter за DustMagnet™ серия 5200
ComboFilter не само има филтър за частици, той съдържа и активен въглен, интегриран във филтъра за ефективно отстраняване на фините частици, прах, газ и ЛОС от въздуха. Двата филтъра, поставени всеки в горната и долната част на пречиствателя на въздуха, осигуряват оптимално пречистване. Електростатичните заредени частици се задържат ефективно към филтрите, а активният въглен, интегриран във филтрите, абсорбира всякакви миризми и газове.

Технология HEPASilent™
Процесът на филтриране HEPASilent™ на Blueair улавя 99,97% от въздушните частици с размер до 0,1 микрона. Технологията HEPASilent обединява най-доброто в електростатичното и механичното филтриране. Неговата революционна комбинация от усъвършенствана филтърна медия и усилената йонна камера за зареждане на йонни частици гарантира, че вашият пречиствател Blueair предоставя резултати, много по-добри от механичната или електростатичната технология самостоятелно.

Премахва замърсители и алергени
Премахва въздушните замърсители и алергени като цветен прашец, прах, пърхот на домашни любимци, спори на мухъл, фини частици дим и др. Филтърната структура дори устойчива на запушване и поддържа максимален въздушен поток.

Ефективно премахва химикали, ЛОС и миризми
Активният естествен кокосов въглен има голяма адсорбираща повърхност и се използва за ефективно премахване на химикали, газове, ЛОС и досадни миризми за домакинството от въздуха.
 

Тиха работа.
Поради използването както на електростатично, така и на механично филтриране, филтърната среда във филтрите Blueair е по-малко плътна от сравнимите среди. По-ниската плътност позволява на въздуха да преминава през филтъра при по-ниско налягане, така че получавате висока производителност с безшумно доставяне на чист въздух.
 

Двоен филтър за оптимално отстраняване
Естествено антибактериалните полипропиленови влакна във филтрите Blueair предотвратяват растежа на бактерии и мухъл, така че нашите филтри никога не оставят бактерии и мухъл обратно във въздуха.
 
Естествено антибактериален
Естествено антибактериалните полипропиленови влакна във филтрите Blueair предотвратяват растежа на бактерии и мухъл, така че нашите филтри никога не оставят бактерии и мухъл обратно във въздуха.

До 1 година живот на филтъра
ComboFilter може да издържи максимум една година, в зависимост от условията в стаята. Когато дойде време да смените филтъра, приложението Blueair ще ви изпрати сигнал и ще ви позволи да поръчате отново с натискането на бутон.
 
Заредени предварителни филтри
Положително заредените предварителни филтри действат като магнит, привличайки отрицателно заредените прахови частици. Предварителните филтри могат да се почистват, които удобно изскачат за бърза поддръжка и почистване, за да удължат значително живота на главния филтър.

Технически характеристики

Тип
Консуматив

Материал
Активен въглен плюс филтър за частици. Активен въглен от кокосова черупка. Нетъкан градиент от полипропиленови влакна. Без химикали и свързващи вещества. Устойчивост на отделяне на влакна.

Функции
Пречиства прах цветен прашец, бактерии, вируси, алергени от домашни любимци, плесенни спори и други частици, активния въглен премахва ограничени количества газообразни замърсители, такива като цигарен дим, въглероден оксид, етилен оксид, озон и ЛОС (летливи органични съединения), включително домакински бои и други химикали от въздуха който дишаме.

Степен на филтриране
0.1 микрона, 99,97 %

Система на филтриране
HEPASilent, TRUE HEPA филтър, Smokestop

Цвят
Черен, бял

Тегло
0.13 kg

Размери
175 x 182 x 35 mm

Други
за модели Blueair DustMagnet 5210i, 5240i

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

0

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.