Blueair филтър за газове и частици Blueair Pure 411 Blue

Код: 341859

60.00 лв.


electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Филтър за частици плюс слой активен въгленПремахва замърсителите и алергените във въздуха като прашец, прах, пърхот на домашни любимци, спори на плесен, фини частици, дим и други.
100% рециклируемТози филтър е 100% рециклируем, така че единственото нещо, което добавяте обратно в околната среда, е чистият въздух. Филтъра може да се изхвърли в контейнера за рециклиране на пластмаса.
6-месечен живот на филтъраЗа да поддържате оптимална ефективност, препоръчваме да сменяте филтъра си около веднъж на 6 месеца, когато се използва 24 часа на ден.
Препоръчва се от производителяОригиналните филтри за подмяна Blueair гарантират превъзходната работа на вашия пречиствател на въздух и гарантират, че гаранцията ви остава непокътната.
Естествено антибактериаленФилтрираните влакна естествено предотвратяват растежа на бактерии и плесени, за да се гарантира, че никога няма да върнете бактерии и плесен обратно във въздуха.
Улавя частици завинагиСтруктурата на градиентния филтър улавя дори и най-малките частици и издържа на запушване, за да поддържа максимален въздушен поток.
Структура на филтъра: Полипропиленови влакна без химикали и свързващи вещества с мрежа от активен въглен. Устойчиви на промяна на структурата и отделяне на влакна.
Технически характеристики

Тип: Консуматив
Материал: Tекстил, активен въглен
Функции: Пречиства прах цветен прашец, бактерии, вируси, алергени от домашни любимци, плесенни спори и други частици, активен въглен премахва малки количества газообразни замърсители, такива като цигарен дим, въглероден оксид, етилен оксид, озон и ЛОС (летливи органични съединения), включително домакински бои и други химикали. от въздуха който дишаме.
Степен на филтриране: 0.1 микрона, 99,97 %
Система на филтриране: TRUE HEPA филтър, Smokestop
Цвят: Черен
Тегло: 0.23
Други: за модели Blueair БЛУ ПЮЪР 411
Размери: 200x160x290

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

0

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.