тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Blueair Classic 200 филтър за газове и частици

Филтър от текстил и активен въглен (Smokestop Filter) подходящ за модели Blueair 203, 205, 270E, 280I. Филтър "HEPASilent" по патентована технология за частици. Филтър SMOKE STOP с усилено пречистване на дим и газове.

Технически характеристики
  • Тип: консуматив
  • Материал: текстил, активен въглен
  • Функции: пречиства прах цветен прашец, бактерии, вируси, алергени от домашни любимци, плесенни спори и други частици, SmokeStop премахва газообразни замърсители, такива като цигарен дим, въглероден оксид, етилен оксид, озон и ЛОС (летливи органични съединения), включително домакински бои и други химикали. от въздуха който дишаме.
  • Степен на филтриране: 0.1 микрона, 99,97 %
  • Система на филтриране: TRUE HEPA филтър, Smokestop
  • Цвят: черен
  • Тегло: 1.3
  • Други: за модели Blueair 203, 205, 270E, 280I
  • Размери 454x365x45 мм
  • Препоръчително време за подмяна: 6 месеца (4380 часа) при работа 24 часа в денонощие
 

1. Въздухът в затворено помещение и здравето.
 
Въздухът е един от основните фактори за всички живи същества в природата. Статистически човек за 24 часа вдишва около 20 000 пъти или от 13 до 15 килограма въздух дневно. Това е 10 пъти повече от теглото на храната и три пъти повече от теглото на водата, които се приемат на денонощие. Качеството на вдишвания въздух е тясно свързано със стандарта на живот и здравето на всеки отделен човек. В модерния свят, повече от 90 % от времето Ви протича в затворено помещение. У дома, в офиса или в обществените сгради въздухът е 5-10 пъти по-лош от въздуха на открито. Бактерии, полени, прах, акари, никотин, амоняк, формалдехиди, отровни и вредни газове които се отделят от конструктивните и декорационни материали влиаят на самочувствието, работоспособността и здравето. Симптоми на преждевременно стареене, безсъние и амнезия са все по-често срещани. Увеличават се и случаите на астма, сърдечно съдови и белодробни заболявания. Световната здравна организация сочи замърсеният въздух в затворено помешщение, като основен вредител на човешкото здраве при съвременния начин на живот. Не случайно Европейският Съюз прие директиви за намаляване на отделяните вредни газове в атмосферата и подобряване на качеството на въздуха на работното място.
 

2. Отрицателни йони.

Отрицателните йони се генерират, когато на водната молекула се   въздейства със светлинна, механична или електрическа енергия. Ние се чувстваме по-приятно и спокойно, когато сме в близост до водопади, в планината или на морския бряг. Това е така защото на тези места във въздуха има висока концентрация на отрицателни кислородни йони. Те често се наричат въздушни витамини и спомагат за подобряването на качеството на въздуха като елиминират дразнещото действие на вредните газове излъчвани от домащните предмети, като формалдехиди, бензини и амоняк. Отрицателните кислородни йони също така ефективно подтискат растежа на плесените и микроорганизмите.
 
 
3. ”HEPA” и “True HEPA” филтри.

Въздушните прахови филтри са изработени от порести материали, които задържат и акумулират микрочастиците реещи се във въздуха. С означението “HEPA” и “True HEPA”се маркират високоефективни прахови филтри които абсорбират до 99,5% и съответно 99.9% от частиците. Освен че премахват полените и частиците отделяни от домашните любимци , които са причинител на така “модерните” напоследък алергии, “HEPA” филтрите отнемат жизненоважната среда на микроорганизмите и плесените, подтискайки тяхното развитие.
 
 
4. Активни филтри.

Активният въглен е силно порьозен въглен, добит от дървени въглища, при чиято обработка са отстранени въглеводородите и е увеличена способността за адсорбция. Адсорбиращите свойства на въглерода са предпоставка активният въглен да се използва при пречистването на въздуха. Въздушните филтри съдържащи активен въглен освен, че премахват неприятните миризми неутрализират и отровните газове. Не случайно войсковите противогази се изработват от него и предпазват от смъртоностното действие на бойните отровни вещества. Въздухопречиствателите с елемент от активен въглен са най-ефективния начин за пречистването на въздуха в помещения за пушачи.
.
Мнения на клиенти за Blueair Classic 200 филтър за газове и частици
Понастоящем няма мнения за Blueair Classic 200 филтър за газове и частици, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Blueair филтър за газове и частици Blueair Pure 411 Blue
Blueair Classic 200 филтър за частици
Blueair Classic 200 DualProtection филтър за газове и частици
Blueair Classic 400 филтър за частици
Blueair филтър за газове и частици Blueair Pure 221 Blue
Blueair Classic 400 филтър за газове и частици
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml