тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Билети за концерта на Bloodhound Gang, 2, Билети за концерти

Bloodhound Gang е американска рок група, създадена през 1994 от двама приятели, Джеймс Франкс (известен като Джими Поп) и Люпус Тъндър, живеещи в малкото градче Кинг ъф Прусия, Пенсилвания. 

Групата старира като хип-хоп формация с хеви метъл влияния, използваща главно музикални семпли при композирането на музиката си, но скоро след това се преориентира към по-твърд саунд, започвайки използването на реални музикални инструменти.

 

Стилът на Bloodhound Gang е твърде разнообразен, варирайки от хеви метъл, през алтернатив и фънк, до пънк и хардкор, като на моменти в музиката им се прокрадват дори хип-хоп и диско елементи. Известни са със своите хумористични и агресивни текстове, правещи всевъзможни шеги и гаври с различни табута и неприлични теми, като расова дискриминация, секс (включително хомосексуалност), орален секс, публични личности, политика, дрога, както и иронични гаври със самите себе си. Песните им са пълни с метафори, игри на думи и различни алюзии, като нерядко контекстът е вулгарен или сатиричен.

 

Структурата на песните им е изключително проста и лесна за възпроизвеждане, без особено сложни рифове и сола, а звученето им е весело и забавно, в много случаи дори танцувално. Стилът, който може би най-точно характеризира музиката им е фънк метъл .

 

Cool House Dali, 20 Юни 2006

 

Билети: 50,00 лева 

.
Мнения на клиенти за Билети за концерта на Bloodhound Gang, 2, Билети за концерти
Понастоящем няма мнения за Билети за концерта на Bloodhound Gang, 2, Билети за концерти, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml