-8%

Бебефон Motorola MBP161

Код: 344477

137.08 лв.

Описание

Motorola MBP161TIMER

Цифров аудио бебефон с таймер за грижа за бебето, предназначен да гарантира, че ще чуете всеки звук и никога няма да пропуснете важните моменти.

 

Характеристики

Motorola MBP161TIMER цифров аудио бебефон с таймер за грижа за бебето е оборудван с микрофон с висока чувствителност и безжична технология DECT за чистота на звука. Отпуснете се и се почувствайте комфортно, знаейки, че устройството ще ви информира силно и ясно, когато е нужно. Интегрираният таймер за грижа за бебето ви помага да следите деня на вашето бебе.

Таймер за грижа на бебето
MBP161TIMER е първият бебефон, предназначен не само да наблюдава вашето бебе, но и да помага на родителите да следят важните детайли за бебето. Интегрираният таймер позволява на родителите да задават напомняния за последното хранене на малкия си човек, за смяна на пелените и за забавление. MBP161TIMER не само ви помага да следите напомнянията, но и помагате на бебето да се унесе с кехлибарената нощна светлина върху устройството за бебешката стая.
Дисплей и двупосочна комуникация
Двупосочната комуникация и впечатляващата връзка от 300 метра ви помагат да останете свързани с бебето си от всяко място в жилището, докато пет интегрирани приспивни песни му помагат да бъде спокойно. MBP161TIMER също е оборудван с дисплей за стайна температура, така че да можете да се уверите, че никога няма да стане твърде горещо или студено за вашето малко съкровище.
 
Гаранция: 24 месеца

 

 

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Подкатегория

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.