тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Batman: Arkham Origins, Игри за XBOX, XBOX360 за XBOX

Разработена от WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins представя разширена версия на Готам Сити (Gotham City) и представя събития, случили се няколко години преди действието в Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham City. Развиваща се във времето преди в града да се развихрят най-опасните престъпници и убийци, играта представя младия, неопитен Батман (Batman). Той преживява ключов момент в началото на кариерата си на борец с престъпността, който определя пътя му в бъдеще. Докато разказът се развива, вие ще срещнете много важни персонажи за първи път и ще си създадете ключови взаимоотношения. Batman: Arkham Origins идва в комплект с режим, който ви позволява да играете онлайн с приятели и съперници. Това е епично изпитание 3 vs. 3 vs. 2, в което всеки сблъсък е различен.
  • Remote Claw е ново приспособление, което позволява на Батман да се прицелва в два обекта и да ги издърпва един към друг. Така може да сблъсква двама от враговете се или да хвърля предмети по тях.
  • С Shock Gloves Черният рицар може да блокира електрически атаки и да обезврежда някои от противниците си.
  • Играта представя система за бързо придвижване, която дава възможност на Батман да “извиква” Батуинг (Batwing), за да се прехвърли по-бързо в други участъци от играта.
  • Batman: Arkham Origins представя проследяваща система, която отчита ефективността ви, акцентирайки върху различни постижения в битка.
  • Има два нови типа врагове - "Martial-Artist", който има способност да блокира, избягва и отблъсква атаките на Батман и "Armored Enforcer", който не може да бъде наранен докато е зашеметен или обезвреден.
  • Arkham Origins предлага и странични мисии.
Игри за: XBOX360
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Batman: Arkham Origins, Игри за XBOX, XBOX360
Понастоящем няма мнения за Batman: Arkham Origins, Игри за XBOX, XBOX360, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml