Assassin's Creed III: Liberation, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Годината е 1765. Докато на север се подготвят събитията, довели до Американската революция, испанските сили планират да установят контрол над Луизиана на юг, но те все още не са взели предвид Ейвлин - смъртоносен асасин, който ще използва всяко оръжие и способност в арсенала си, за да извоюва свобода за себе си и народа си. Без значение дали елиминира враговете си с верижни убийства на забавен кадър или ги подмамва в смъртоносни капани, Ейвлин всява смъртен страх в сърцата на онези, които се изпречат на пътя й. Като асасин Ейвлин скоро се впуска в незабравимо приключение, което ще я отведе от пренаселените улици на Ню Орлийнс до обитаваните от вуду-духове блата и древни руини на маите. Тя ще изиграе ключова роля в бурното рождение на една нова нация докато се бори за свобода, не само за себе си, но и за съгражданите си.
  • В ролята на Ейвлин, в чиито вени тече френска и африканска кръв, вие трябва да използвате уменията, инстинктите и оръжията си - включително мачете, тръбичка с отровни стрели и пистолети, за да преследвате и елиминирате враговете си.
  • Насладете се на богат, детайлен свят благодарение на съвсем новия игрален енджин, предоставящ революционна физика, анимации и нова бойна система. Надхитрявайте враговете си в блатата на Луизиана с иновативната система Tree Navigation, а след това ги елиминирайте със смъртоносна прецизност. Гмуркайте се дълбоко под вода, за да търсите изгубени съкровища на маите, но внимавайте, защото враждебните пущинаци и влажните блатисти местности са обитавани от диви зверове.
Игри за: PSVita
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Assassin's Creed III: Liberation, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Assassin's Creed III: Liberation, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml