-11%

AMICA 6018CE3.434EHTAKDQXX, Готварска печка (ток), INOX , Керамични

Код: 347398

889.00 лв.


на 12 вноски по 87.51 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Характеристики на AMICA 6018CE3.434EHTAKDQXX Готварска печка

Вид котлони:Керамични
Осветление:Халогенно
Вид фурна:Мултифункционална
Полезен обем на фурната (L):65
Функции на фурната, брой:10
Управление на фурната:Механично
Pull-Push бутони:Не
Дисплей:Да
Вид таймер:Електронен
Брой котлони:4

Ширина, mm:600
Брой стъкла на врата:3
Почистване:Каталитични панели
Индикатор за остатъчна топлина:Да
Цвят:inox
Гаранция:24 м.
Височина, mm:850
Дълбочина, mm:600
Други:Кръгла и овална разширителна зона, 6 степени на котлоните, обща инсталирана мощност 9,9 kW, въртящ се шиш за грил

Семейна среща. Искате да  покажете вашите умения в печенето, което е вашата специалност. Но как да подготвим ястие за дузина хора, без да го разделяме. Всичко, което трябва да направите, е да използвате печка Amica, която е оборудвана с фурна с капацитет до 65 литра. Всичко се побира без проблем във тази фурна!

Разбира се, щом веднъж вие или някой от вашето семейство се изгори,като случайно докосне стъклото на фурната. Това няма да се случи , ако имате печка от Amica. Вратата на фурната е снабдена с 3 стъкла – вътрешното е отразяващо топлината стъкло, което предотвратява прекомерно нагряване на най-външното стъкло. Осигурете безопасност в кухнята за всички членове на домакинството.
Вие сте в постоянно заети и ви липсва време за всичко? Функцията позволява много бързо нагряване на фурната до избраната температура. Включва термостатични нагреватели и долен нагревател /или подсилена решетка и вентилатор/, като по този начин се използва пълната мощност на фурната за бързо загряване на фурната. Можете да стартирате фурната малко преди печенето и да сте сигурни, че ще се приготви навреме!
Опитайте най-вкусните кюфтета. Но първо трябва да ги размразете. Няма проблем. Поставете ги във фурната и активирайте функцията за размразяване. След известно време кюфтетата ще бъдат размразени и готови за готвене.
Почистването на фурната е задача, която със сигурност не ви допада. За да се улесни процеса на почистване на вътрешността на фурни Amica са покрити със специален слой EasyClean без пори и вдлъбнатини , създаден бързото за премахване на замърсявания и мазнини. От сега нататък почистването на фурната ще бъде много по-бързо от преди. Направете живота си по-лесен! Не губете твърде много време за почистване! Прекарайте го с близките си или приятелите си.
Плащането на сметки за електричество е задача. С грижа за вашия бюджет и околната среда, печките на Amica предлагат решение за намаляване на потреблението на енергия и за плащането на по-ниски сметки. Фурните Amica са ефективни във всяко отношение!

Под фурната има място за съхраняване на съдове, тигани и саксии. Чекмеджето е монтирано на ролкови водачи, което осигурява стабилна и тиха работа. Благодарение на съвременните, синтетични материали, чекмеджето е по-устойчиво на високи температури.

Уредът се предлага без захранващ кабел и щепсел. Препоръчително е инсталацията към електрическата мрежа да бъде извършена от оторизиран сервиз или друг специалист.

Разгледайте и останалите ни готварски печки [ТУК]

Допълнителна информация

Тегло40.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.