тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Aliens: Colonial Marines Limited Edition, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Бонус съдържание в Limited Edition: • Четирима персонажи от филма; • Огнепръскачката на Рипли; • Допълнителна персонализация на морските пехотинци.
Вие и вашите приятели се изправяте срещу най-смъртоносните убийци в галактиката. Време е за още един славен ден в корпуса. Стегни се, войнико! Добре дошъл в Aliens: Colonial Marines. Създаден от Gearbox, любимите на феновете разработчици на Borderlands и Brothers In Arms, този шуутър от първо лице се развива в мрачната, клаустрофобична и ужасяваща атмосфера, донесла на филма „Aliens” световен успех. Вие и вашите приятели се превръщате в най-коравите бойци в галактиката – американските колониални морски пехотинци. От вас зависи не просто да оцелеете, но и да заличите ксеноморфната напаст.

 

  • Запишете се в корпуса на морската пехота - С Aliens: Colonial Marines вие получавате истинско продължение на класическата сага на Джеймс Камерън Aliens. Снабдете се с класически оръжия на морските пехотинци като импулсни пушки, детектори за движение и огнепръскачки.
  • Най-автентичното Aliens преживяване - Благодарение на автентичните околни среди, вдъхновени от филмовата поредица, вие ще се потопите в мрачния свят, в който можете да загинете всеки миг.
  • Drop-in / Drop-out кооперативен геймплей - Майсторите на кооперативната игра внасят уменията си на експерти във вселената на Aliens. Ксеноморфите са прекалено силни? Повикайте приятелите си, за да ви помогнат с допълнителна огнева мощ. Цялата кампания може да бъде изиграна с отряд от максимум четирима играчи, които се включват и изключват при необходимост в самостоятелните мисии.
  • Муниции и подобрения - Създайте си перфектната машина за убиване. Разширена система за подобрения, която ви позволява да персонализирате героите си, за да играете както на вас ви харесва. Трупайте опит, за да получите нови оръжия и нови облекла за екипа си.

 

Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Aliens: Colonial Marines Limited Edition, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Aliens: Colonial Marines Limited Edition, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml