Alice: Madness Returns, Игри за PC за PC

Преди 11 години ужасен пожар отнема семейството на Алис и нанася жестоки поражения върху психиката й. Впоследствие тя е приета в лудницата „Рътлидж”, където Алис се опитва да се сблъска с демоните си като се спуска в света от фантазиите си, наречен Страната на чудесата. С разпокъсаните си мисли, Алис е неспособна да преодолее страха, пораждан от странните й спомени, сънища и видения. Навярно ще се справи по-добре в Страната на чудесата. Винаги е било така. Алис се отправя натам в търсене на онова, което не може да намери в реалния свят: сигурност, знание и истината за миналото. В нейно отсъствие обаче, Страната на чудесата също е страдала. Нещо ужасно се е объркало и сега в красивото убежище на Алис се е появило голямо зло. Може ли тя да спаси Страната на чудесата и себе си от лудостта, която ги поглъща?

  • Последвайте Алис обратно в личния й рай, за да откриете, че Страната на чудесата е засегната от най-мрачните кътчета на ума. Светът се срутва под тежестта на лудостта на Алис и само от нея зависи да спре болестта, която се разпростира над Страната. Пътувайте из разрушената Страна на чудесата, за да преживеете опасната красота, която заобикаля Алис и да съберете парченцата от разума й, за да откриете мрачните тайни, повели я по този път.
  • Алис бяга в имагинерния си свят, за да се спаси от бруталните улици на Лондон, но там я дебнат тези в Страната на чудесата, за да я наранят. С арсенал от необичайни оръжия, Алис обаче не е беззащитна.
  • Най-известните обитатели на Страната чудесата се завръщат, но някои може и да не са такива, каквито ги помните. Дали Алис ще спаси света си или той ще бъде обречен?
Intel Processor - Core 2 Duo E6600 2.4GHz
AMD Processor - Athlon 7750 Dual Core
Nvidia Graphics Card - GeForce GT 240
ATI Graphics Card - Radeon HD 3850
RAM (Memory) - 3 GB
Hard Disk Space - 6 GB
Direct X - 9
Игри за: PC
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Alice: Madness Returns, Игри за PC
Понастоящем няма мнения за Alice: Madness Returns, Игри за PC, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml