тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

  Alcoscan ALP-1 комплект, Тестери за алкохол

AlcoScan™ ALP-1® - професионален алкохолтестер от най-висок клас, водещ модел на производителя, съчетаващ всички технологични възможности в сегмента. Основните параметри на модела са - електрохимичен сензорен модул от най-висок клас, три режима на работа - нормален, скрининг и пасивен, софтуер за поддръжка на база данни, генериране на on-line протокол от измерването (опционално), работа с мобилен принтер (опционално), слот за допълнителна SD-памет (опционално). AlcoScan®™ ALP-1 притежава CE/TUV-Сертификат и е произведен в Южна Корея. Базовият комплект включва тестер, пластмасов куфар, софтуер, PC-кабел, 55 мундщука и CE/TUV-сертификат.
 
Техническите характеристики на AlcoScan®™ ALP-1 са:
 
 • ALP-1® е тестер съчетаващ в себе си най-новите и най-високите постижения в областта на измерването на алкохолна концентрация.
 • ALP-1® включва в себе си електрохимичен сензорен модул (Fuel cell alcohol sensor), интегрирана памет за 500 резултата, възможност за ползване на външна памет, три режима на измерване, Bluetooth, софтуер за връзка с РС, мобилен принтер за резултата.
 • Уредът използва заводски калибриран сменяем сензорен модул и индивидуални мундщуци. Така ползвателят разполага винаги с точен (калибриран) уред през целия му експлоатационен живот, при минимални експлоатационни разходи.
 • Професионален тестер за алкохол в кръвта модел ALP-1® измерва алкохолно съдържание до 4‰ (промила) при точност от +- 0,05‰ отнесена за измерена стойност 1,0‰.
 • Използваният измервателен елемент е „електрохимичен измервателен сензор (Fuel cell alcohol sensor)" от последно поколение, осигуряващ професионално измерване на алкохолна концентрация за нуждите на фирми, полиция и всеки любител на висококачествената измервателна техника. Той е оформен като заводски калибриран сензорен модул, който позволява да бъде подменян при нужда от самия потребител, без участието на обслужващия сервиз. 
 • Електрохимичният тип измервателен сензор освен висока точност на измерване осигурява удължен период за експлоатация между циклите за обслужване/калибриране. Също така осигурява значително по-висока степен на устойчивост и стабилност по отношение на влиянието на влажност, температура и замърсяване на околния въздух върху работата и годността на тестера в сравнение с полупроводниковия тип измервателен сензор.
 • ALP-1® работи с многократен индивидуален сменяем накрайник (мундщук), което гарантира хигиената на ползвателите и висока точност на измерване. Комплектът на уреда включва 55 броя мундщуци (5 в опаковката на уреда и 50 допълнително от нас). Използваният от ALP-1® мундщук е специално разработен и се използва единствено от този модел тестер.
 • При ALP-1® мундщукът може да бъде поставен двустранно, с което пробата да може да се взима както отдясно така и отляво за удобство на ползвателя.
 • ALP-1® има три режима на работа:
 • Режим на работа NORMAL. При този режим резултатът се изобразява върху дисплея като цифрова стойност.
 • Режим на работа FAST. Това е режим за бърза проверка /скрининг/, при който се отсяват резултатите в две групи: по-големи и по-малки от зададена стойност, програмируема от потребителя, например 0.5 промила. Резултатът при този режим се изобразява върху дисплея като буква: „Р" PASS – когато резултатът е с по-ниска стойност от зададената и „F" FALL – тогава, когато резултатът надвишава зададената стойност. Провеждането на скрининг не изисква използване на индивидуален мундщук, а се реализира чрез специален накрайник, разработен специално за този режим на работа (виж приложената фотодокументация).
 • Режим на работа PASSIVE. Това е режим, който може да се прилага с всеки от останалите два режима NORMAL и FAST. При него вземането на проба от дъха става с натискането на бутон и не се изисква „издухване" от страна на проверявания. Този режим намира приложение в случаите, когато проверяваният не е в състояние да даде сам пробата за изследване (например при хора в кома, вследствие ПТП).
 • ALP-1® притежава интегрирана памет за 500 резултата от измервания, включително точното време и дата на провеждането им.
 • Тестерът има слот за включване на външна SD-памет (опционално), с което обемът на съхраняваните в него резултати става нелимитиран.
 • Посредством специално разработен фирмен софтуер резултатите от измерването могат да бъдат трансферирани към компютър, където да бъдат документирани и анализирани.
 • Софтуерът е наличен върху CD и придружава всеки закупен тестер. Инсталацията на софтуера и работата с него са изключително лесни и подробно описани в придружаващите тестера инструкции за експлоатация.
 • Връзката между тестера и компютъра може да бъде чрез свързващ кабел или безжична – „Bluetooth" (опционално).
 • Като опционална възможност производителят е предвидил специализиран миниатюрен мобилен принтер за отпечатване на резултата от всяко измерване. Това позволява работата на тестера да бъде документирана върху хартиен носител в мобилни условия, независимо от наличието на компютърна конфигурация на мястото на мерене. Връзката между тестера и принтера може да бъде чрез свързващ кабел или безжична – „Bluetooth".
 • Чрез „Bluetooth"-връзка ALP-1® може да реализира връзка с мобилен телефон и така да „зареди" в него резултата от конкретно измерване, което се документира от камерата на мобилния телефон. Така се получава доказателствен резултат за конкретно измерване с измерен резултат, точно време на извършване и видеозапис на процеса на измерване.
 • Налична е звукова сигнализация, която съпътства цифровия резултат върху дисплея. Така ALP-1® „предупреждава" в какъв диапазон е резултата, тогава когато ползвателят няма възможност да види точната стойност на измерената алкохолна концентрация.
 • ALP-1® е компактен и удобен за работа. Размерите му са 133 х 64 х 33мм, теглото е 198g.
 • ALP-1® притежава 4-разреден LCD дисплей.
 • ALP-1® работи с 2 броя алкална батерия размер АА 1.5V, включени в комплекта и налични навсякъде на пазара при нужда от смяна. Тестерът е изключително „икономичен" по отношение на консумацията на ел. захранване - животът на 1 комплект нови алкални батерии е около 3000 теста /тук не се има предвид работата на тестера с външни устройства/.
 • Измерването с ALP-1® е бързо, в рамките на секунди.
 • ALP-1® е изпълнен в уникален корпус с черен цвят.
 • Базовият комплект на ALP-1® включва: Тестер ALP-1®; Пластмасов куфар за съхранение на комплекта; 2 броя Алкална батерия 1.5V размер АА; CD със софтуер и кабел за връзка с компютър; 55 броя сменяеми индивидуални многократни накрайници (мундщуци); 1 брой накрайник за скрининг; Мек кожен калъф за съхранение; Дръжка за тестера; Инструкция за експлоатация на български език; Инструкция за експлоатация на английски език; TUV / Œ сертификат.
 • Цената на един брой специализиран принтер за резултати с кабелна връзка (опционално) е 360.00 лв с ДДС
 • Цената на един брой специализиран принтер за резултати с "bluetooth"-връзка (опционално) е 450.00 лв с ДДС
 • Цената на един брой сензорен модул за последваща смяна при необходимост е 240.00 лв с ДДС
 • Цената на сервизната процедура калибриране на ALP-1 е 72.00 лв с ДДС. С цел гарантиране точността на уреда е желателно да се извършва калибриране поне веднъж на всеки 6-12 месеца експлоатация
.
Мнения на клиенти за Alcoscan ALP-1 комплект, Тестери за алкохол
Понастоящем няма мнения за Alcoscan ALP-1 комплект, Тестери за алкохол, можете да напишете първото.
.
.
.
Мобилен принтер за дрегер за алкохол ALP-1 на марката ALCOSCAN
359.90лв
  Мобилен принтер за дрегер за алкохол ALP-1 на марката ALCOSCAN
Мобилен принтер за дрегер за алкохол ALP-1 на марката ALCOSCAN.  Той е компактен и лек и осигурява разпечатване н...>> 

Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Alcoscan Сензорен модул за тестер за алкохол AL7000, Тестери за алкохол
Alcoscan AL2500, Тестери за алкохол
Alcoscan AL7000, Тестери за алкохол
Alcoscan AL8800, Тестери за алкохол
Мобилен принтер за дрегер за алкохол ALP-1 на марката ALCOSCAN
Alcoscan ALC-1, Тестери за алкохол
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml