-12%

AEG T7DBE48S, Сушилня, 8 kg, A++ , Бял

Код: 345334

1,259.00 лв.

Наличност: Изчерпан Категории: , Етикет:

Описание

Фини плетива, бизнес облекло, всичко се суши изключителни внимателно, посредством ниски температури.Технологията на AEG SensiDry® гарантира, че Вашата дреха няма да бъде пресушена и повредена и ще продълвава да изглежда като нова дълго време.

БЕЗОПАСНО СУШЕНЕ НА НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ

Технологията AEG SensiDry извлича влагата от тъканите при температура наполовина по-ниска от тази при традиционните сушилни без да удължава значително времето за сушене. Това гарантира, че тъканите никога няма да бъдат подлагани на ненужна топлина. Вашите дрехи ще запазят по-дълго време първоначалния си вид от деня, в който сте ги закупили. А с ниската температура пестите и енергия.
ПЕСТЕНЕ НА ВРЕМЕ И ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ВСЕКИ ДЕН

Нашите сушилни с технология ProSense използват висококачествени сензори за влажност и температура и адаптират времето за сушене в зависмост от зареждането. Това пести време и защитава дрехите от износване от прекомерно изсушаване.

ПО-КРАТКИ ПРОГРАМИ НА СУШЕНЕ, ПО-ДОБРА ГРИЖА

Благодарение на подобрения въздушен поток сушилните AEG сушат по-бързо и по-ефективно от обичайните сушилни с термопомпа. Така че дрехите ви са по-добре обгрижени, а програмите за сушене са по-кратки.
САМО ЕДИН ФИЛТЪР ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Само сушилните машини AEG разполагат с филтърната система ÖKOFlow – изключително ефективен двуслоен филтър с лесен достъп и почистване. Обикновено сушилните имат по два филтъра. Ако не почиствате вътрешния, той се задръства все почвече, което покачва потреблението на енергия. С единственият двуслоен филтър, сушилнята АEG суши всяко зареждане без усилия и запазва производителността и енергийната си ефективност.

Капацитет на сушене (kg):8
Програми сушене:10
Таймер за отложен старт:Да
Дисплей:LCD
Други програми:Лесно гладене, Микс / смесени, Коприна, Синтетика, Вълна, Спорт
Други функции:Индикации за: Почистване на кондензатора, Филтър, Контейнер за вода

Инверторен мотор:Не
Цвят:Бял
Гаранция:24 м.
Други:Индикация за статуса на сушене, Термопомпа
Размер (В/Ш/Д) (mm):850/600/610

AEG_5_years_2023

Допълнителна информация

Тегло50.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.