-13%

AEG BPS351160M STEAMBAKE, Фурна за вграждане, 71 , Push бутони , А+ , Пиролиза

Код: 344173

1,099.00 лв.


на 12 вноски по 108.18 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Златистокафяв картофен огретен, идеално приготвено филе от говеждо месо, сочна шоколадова торта. Постигането на равномерни резултати изисква прецизно контролирана и разпределена топлина. За разлика от стандартните фурни, усъвършенстваната технология на вентилатора на фурни SurroundCook гарантира, че всяка част от Вашето ястие получава точно необходимата топлина, разпределена равномерно навсякъде. Вече не е необходимо да обръщате съдовете по средата на готвенето. Сега постигате резултатите, които отговарят на Вашите очаквания всеки път.
ГОЛЯМА ГЪВКАВОСТ ПРИ ГОТВЕНЕ НА НЯКОЛКО НИВА

Допълнителният кръгов нагревателен елемент гарантира равномерно готвене от край до край на няколко нива, дори и ако заредени няколко тави. Бсяка порция е толкова добре изпечена колкото и предишната.
ЗАПОЧНЕТЕ ГОТВЕНЕТО ПО-РАНО С ПО-БЪРЗО ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГРЯВАНЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФУНКЦИЯТА ЗА БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ.

Възползвайте се от повече време с функцията за бързо загряване, която нагрява фурната предварително с 40% по-бързо от конвенционалните модели. Насладете се на минимално чакане преди да започнете да готвите, спестявайки време за други занимания.
САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ФУРНА

Професионални стандарти не само при готвенето, но и при почистването посредством Пиролиза. Нагрявайки фурната до 500°C, тази самопочистваща система превръща всички мазни отлагания и остатъци от храна във фина пепел, която можете да забършете с влажна кърпа.
УПРАВЛЯВАЙТЕ ЛЕСНО НАСТРОЙКИТЕ НА ФУРНАТА С LED ДИСПЛЕЯ EXPLORE.

Управлявайте фурната по нов начин с удобния LED дисплей EXPlore със сензорни бутони. Интерфейсът Ви дава бърз достъп и динамичен контрол на времето за готвене, температурата и други функции.
РАВНОМЕРНО ИЗПИЧАНЕ ПРИ ВСЯКО НИВО НА ГОТВЕНЕ НА ФУРНАТА

С тази фурна можете да постигате равномерно изпичане на всяко ниво в голямата вътрешноста. Това е така, защото новата технология Hot Air с голям вентилатор гарантира мощно и равномерното завихряне на горещия въздух из цялата вътрешност на фурната. Така топлината достига до всяко кътче.AEG_5_years_2023

Допълнителна информация

Тегло31.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.