Вход | Регистрация
Магазин за техника
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА
Винаги добра покупка!
от 9.00-18.00ч. Почивен ден неделя
. мнения от клиенти | новини | отзиви за продукти | блог | форум | втора употреба | за нас

Видеокамери

.
.
 Drift HD Goggle Mount

Drift HD Goggle Mount


Приставка за закрепяне към визьори предоставя идеалния ъгъл на заснемане при всеки вид спорт. Разработена специално за плътно и здраво закрепване. Държачите/палчетата, изработени от специализирана гума, спомагат за увеличаване на стабилността на камерата и осигуряват гладко видео заснемане. 

 19.90лв 

 Drift Adhesive mount kit

Drift Adhesive mount kit


Комплект приставки за закрепване на камера за извити или гладки повърхности и универсална скоба. Позволява закрепване на камера с индустриалната сила на лепило. Увеличена и издръжлива залепваща сила, приставката може да бъде махната без да оставя следа или да увреди повърхността върху която се прилага. Цената е за комплект

 29.90лв 

 Drift HD Ghost HDMI Cable

Drift HD Ghost HDMI Cable


HDMI кабел за свързване на Full HD камера към всички приемници с HDMI вход. Кабелът свързва камерата с мини-HDMI порт на гърба на камерата, достъпен след премахване на задната приставка. 

 29.90лв 

 Drift HD Ghost Lens Replacement kit

Drift HD Ghost Lens Replacement kit


Комплект от 2 броя допълнителни лещи за смяна Drift HD Ghost, идеално предложение за ремонтиране и смяна на повредените лещи на камерата. Съдържа всички части и оборудване, от които имате необходимост, за да смените лещите на вашата камера по един наистина лесен и бърз начин. Цената е за комплект. 

 39.50лв 

 Drift Flat Adhesive mounts

Drift Flat Adhesive mounts


Комплект 5 самозалепващи се приставки 3М за закрепване на камера към разнообразни гладки повърхности. Плътно се залепват към всяка гладка повърхност. Могат лесно да се махнат чрез прилагане на леко загряване, като не се уврежда покритието. Съвместими с всички Drift  камери чрез универсалната скоба за закрепяне. Цената е за комплект

 39.90лв 

 Drift Curved Adhesive mounts

Drift Curved Adhesive mounts


Комплект 5 самозалепващи се приставки 3М за закрепване на камера към разнообразни извити повърхности. Плътно се залепват към всяка извита повърхност. Могат лесно да се махнат чрез прилагане на леко загряване, като не се уврежда покритието. Съвместими с всички Drift  камери чрез универсалната скоба за закрепяне. Цената е за комплект

 39.90лв 

 Drift Handle Bar mount

Drift Handle Bar mount


Drift Handlebar стойка за заснемане на уникално видео с високо качество. Позволява закрепване на камерата към тръби с диаметър от 1.9см и 3.6см. Възможност да се наклонява на 180° и да се върти на 360° заедно с камерата. Направена от издръжливи материали осигурява надеждно закрепване на камерата. 

 39.90лв 

 Drift HD Ghost External Microphone

Drift HD Ghost External Microphone


Drift външен микрофон с отлично качество на звука и с 3.5мм адаптер. Идеален за премахване на звука от вятъра, позволява да запишете само това, което искате да чуете. 

 39.90лв 

 Drift Flat Surf mount

Drift Flat Surf mount


Drift стойка за прикрепване на камера, използвайки силно 3M VHB лепило. Изработена от издръжлив полимер тази стойка, може да бъде завъртяна на 360° , за да направи перфектният кадър. 

 39.90лв 

 Drift Protective carry case

Drift Protective carry case


Защитен калъф с двоен цип за камера, карти памет и различни аксесоари. Разработен да съхранява всички вещи и аксесоари подредени и да ги защитава от прах, вода и издраскване. 

 49.50лв 

Показани 1 - 10 (всичко 39 Видеокамери) Страници:  1  2  3  4  Следваща 
.
Филтър продукти
.
Нови модели

Марки:

DELCAMAUTO
DOD-tech
Drift
GARMIN
GOX
Kenwood
Qstar
TOSHIBA

Сортиране

цена - възходящо
цена - низходящо
наименование - А-Я
наименование - Я-А

Статус

Налични
Очакват се
.
Безплатна доставка
.
.
Цените на Видеокамери са с ДДС
.
регистрация | поръчка | плащане | ваучери | доставка | проверка на пратка | гаранция | за фирми
.
.
Условия за ползване на сайта | Защита на личните данни

Copyright © 2004-2014 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА
София, кв. Бояна, на ъгъла на ул. Панорамен път и ул. Чукар, тел. 0700 300 25
Sitemap | Google+