-3%

Hansa BHC 36188

Код: 335943

328.00 лв.


на 12 вноски по 32.29 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Стъклокерамичен плот за вграждане тип домино. 2 нагревателни зони с по 9 степени на мощност. Индикатор за остатъчна топлина. Заключване на управлението за зашита на деца. Touch бутони. Таймер.
Спецификации:

Стъклокерамичен плот за вграждане
Тип захранване: Електрическо
Брой нагревателни зони: 2
Степени на мощност: 9
Индикатор за остатъчна топлина
Защита на заключването от деца
Touch бутони
Таймер
Звуков сигнал
Индикатор за прегряване
Размери (В х Ш х Д): 4.8 х 30 х 52 см
Тегло: 4.4 кг

Schott Ceran
Благодарение на иновационния производствен процес, разработен и патентован от Schott Ceran Hansa BHC36188 се произвеждат без използване на арсен или тежки метали. Това уникално решение в света осигурява значителни ползи за околната среда. В края на дългия си експлоатационен живот, стъклокерамичният ви плот може да бъде рециклиран и повторно използван като строителен материал.
Таймер
Тази функция ви позволява да настроите времето за готвене (до 99 минути) за всяка част от плота, което ви улеснява повече от всякога при приготвянето на храна по едно и също време. При изтичане на времето зоната се деактивира и се чува звуков сигнал.
Защита за деца
Тя предпазва децата от активиране на плота, което означава, че вие и вашето семейство сте защитени от изгаряния. Детската защита също не позволява на децата да променят параметрите, докато плотът е в действие.
Автоматично кипене
Тази функция автоматично намалява температурата на отоплителната зона след определения от вас период от време.
 
 
Индикатор за остатъчна топлина
Индикаторът за остатъчна топлина предупреждава потребителите, че зоната на отопление все още е гореща, дори и да е деактивирана. Тази функция ви позволява да готвите по-безопасно и удобно.Продуктите на Hansa не са придружени с гаранционен лист! Гаранционният срок се удостоверява с документ за покупка (касова бележка, бележка за ППП или фактура)!! За да е валидна вашата гаранция е необходимо да регистрирате закупеният от вас уред  в нашата система. Крайният срок за регистрация на уреда е 30 дни след извършване на покупката.. Тя се извършва на адрес: HANSA – Регистрация
  При регистрацията е необходимо задължително да посочите марка, модел, сериен номер / намират се на обозначителна табела върху самият уред/, дата на закупуване, сканирано (заснето) копие на документа за плащане, сканиране (заснето) копие на гаранционната карта и търговският обект, от който е закупен уреда.
  Моля, пазете документа за закупуване, гаранционната карта и потвърждението за регистрация през целия период на гаранционно обслужване. За всички уреди, които работят на газ е необходимо монтажа да се извърши от сервиза посочен в гаранционната карта

Допълнителна информация

Тегло10.00 кг
Производител

Гаранция

60

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.